خبر مهم درباره کالابرگ؛ افزایش مبلغ کالابرگ چه زمانی اجرا می‌شود؟ شانس برنده شدن ایران خودرو در شهریور ۱۴۰۵ چقدر است؟ + جزئیات قرعه‌کشی آخرین وضعیت تردد در مرز‌های شلمچه و چذابه جزییات تغییر در نرخ و حجم بنزین سهمیه‌ای از زبان سخنگوی دولت چند خبر مهم برای بازنشستگان / ماجرای ورشکستگی تامین اجتماعی چیست؟ برنامه قطعی برق استان کرمانشاه یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ جزییات جدید افزایش رقم سهمیه بنزین در سه ماه آینده آخرین قیمت سکه امروز ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ هنگام بسته شدن بازار + جدول آخرین قیمت دلار، یورو و انواع ارز‌ها امروز ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ هنگام بسته شدن بازار + جدول قیمت طلا اوج گرفت/ سقف بعدی قیمت طلای ۱۸ عیار کجاست؟ آخرین قیمت طلا امروز ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ هنگام بسته شدن بازار  + جدول آخرین قیمت اتریوم امروز شنبه 21 شهریور 1405 پیش‌بینی نفت در روز‌های آینده/ قیمت نفت برنت ۱۰۰ دلاری می‌ماند؟ آخرین قیمت نقره امروز شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ + جدول پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵  + جدول آخرین قیمت طلا و سکه

جزئیات وام ویژه خانه‌دار شدن دهک‌های ۱ تا ۴

جزئیات وام ویژه خانه‌دار شدن دهک‌های ۱ تا ۴ وام مسکن یک مقام مسئول وزارت راه و شهرسازی از پرداخت ۳۰۰ میلیون وام قرضه‌الحسنه ۲ درصد و تقسیم ۶ همت به ۳۱۶ هزار متقاضی دهک‌های ۱ تا ۴ در راستای خانه‌دار شدن محرومان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۰ - ۲۳ دی ۱۴۰۴ - 2026 January 13
کد خبر: ۲۹۹۳۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، احسان مسعودی، مشاور معاونت مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی با اشاره به دستورالعمل‌های ویژه وزارت راه و شهرسازی برای خانه‌دار کردن محرومان و دهک‌های یک تا ۴، گفت: اعتبارات لازم برای آماده‌سازی مسکن حمایتی دهک‌های یک تا چهار، بر عهده متولیان مربوطه است. در شهرهای جدید، شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید و در سایر استان‌ها و شهرها، سازمان ملی زمین و مسکن مسئولیت این آماده‌سازی را بر عهده دارند.

وی افزود: طبق قانون آماده‌سازی، متولیان مسئولیت این کار را دارند، اما هزینه آماده‌سازی معمولاً بر عهده متقاضی است. با هدف کاهش فشار بر متقاضیان، معمولاً هزینه آماده‌سازی در ابتدا دریافت نمی‌شود و پس از آماده‌سازی و تحویل واحد، قسط‌بندی می‌شود یا مبلغی برای عملیات اولیه از متقاضیان دریافت می‌گردد.

مسعودی بیان کرد: تأمین مالی پروژه‌ها همچون گذشته، از طریق تسهیلات بانکی و آورده متقاضیان انجام خواهد شد. همچنین، بسته‌های ویژه‌ای برای تأمین هزینه‌های مسکن حمایتی، به ویژه برای متقاضیان دهک‌های یک تا چهار و افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی در نظر گرفته شده است.

مشاور معاونت مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی یادآور شد: در بیستمین جلسه شورای عالی مسکن، بسته ویژه حمایت از مسکن محرومین تصویب شد. این بسته، روش‌های متنوعی را برای تأمین مالی در نظر می‌گیرد.

وی ادامه داد: بر اساس ابلاغ وزیر راه و شهرسازی، در صورتی که متقاضی از پرداخت اقساط بازمانده باشد و متولی از این موضوع اطمینان حاصل کند، امکان تخصیص اعتبار از محل تهاتر اراضی شرکت عمران شهرهای جدید یا سازمان ملی زمین و مسکن، با توجه به پیشرفت فیزیکی تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان به ازای هر واحد مسکونی در قالب تسهیلات قرض الحسنه با دوره بازپرداخت ۱۵ ساله و سود ۲ درصد فراهم می‌شود.

مسعودی تاکید کرد: این اقدام با هدف حمایت از اقشار کم‌درآمد و رفع موانع پیش روی آن‌ها در دسترسی به مسکن انجام می‌گیرد.

این مسئول وزارت راه و شهرسازی افزود: در لایحه بودجه، حدود ۶ همت برای مسکن حمایتی در نظر گرفته شده که قرار است تا پایان سال تخصیص یابد. این مبلغ به ۳۱۶ هزار متقاضی از دهک‌های ۱ تا ۴ تعلق می‌گیرد و به صورت وام بلاعوض ارائه می‌شود.

مشاور معاونت مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی تصریح کرد: همچنین، یک وام ۶۵۰ با سود ۲۳ درصد (که احتمال کاهش به ۱۸ درصد با مساعدت دولت وجود دارد) برای تمام متقاضیان در نظر گرفته شده است. با این حال، بازپرداخت ماهانه ۱۷ تا ۱۸ میلیون تومان برای افراد محروم، چالش‌برانگیز خواهد بود.

مسعودی در پایان گفت: با انجام تمام این موارد وزارت راه و شهرسازی تلاش دارد تا با ارائه این تسهیلات، افراد کم‌درآمد را به صاحب‌خانه تبدیل کند./مهر

کلمات کلیدی: وام مسکن
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار