پیام جدید زینب سلیمانی در فضای مجازی + جزئیات هشدار سردار قاآنی به سربازان اسرائیلی: اگر امروز با اختیار خود عقب‌نشینی نکنید، فردا با خواری و شکست ناگزیر به فرار خواهید شد پزشکیان: نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی

پیام مهم عراقچی به ترامپ در شبکه فاکس نیوز

پیام مهم عراقچی به ترامپ در شبکه فاکس نیوز وزیر خارجه کشورمان گفت: با وجود اینکه تجربه مثبتی از ایالات متحده نداریم، دیپلماسی خیلی بهتر از جنگ است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۴ - ۲۵ دی ۱۴۰۴ - 2026 January 15
کد خبر: ۲۹۹۵۰۵
پیام مهم عراقچی به ترامپ در شبکه فاکس نیوز

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در گفتگو با «بِرِت بِر» مجری شبکه فاکس‌نیوز درباره اقدامات تروریستی در ایران گفت: عوامل تروریستی که از خارج هدایت می‌شدند، از روش داعش پیروی می‌کردند و نیروهای نظامی و مردم را کشتند. آنها نیروهای امنیتی و پلیس را زنده زنده سوزاندند و سر بریدند و به سمت پلیس و مردم تیراندازی کردند.

وی با بیان اینکه «ما ۳ روز علیه تروریست‌ها و نه معترضان مبارزه می‌کردیم»، گفت: دلیل اینکه آنها به سمت مردم شلیک می‌کردند این است که می‌خواستند تعداد کشته‌ها را افزایش دهند و ترامپ را وارد درگیری کنند و این دقیقا برنامه رژیم اسرائیل بوده است.

وزیر خارجه ایران تاکید کرد: ما در هشتم تا دهم ژانویه با عملیات گسترده تروریستی مواجه شدیم و این را ادامه جنگ ۱۲ روزه توسط آمریکا و رژیم اسرائیل می‌دانیم؛ یعنی روز ۸ ژانویه (پنجشنبه گذشته) روز سیزدهم جنگ بود.

عراقچی در ادامه گفت: الان پس از ۳ روز عملیات تروریستی، آرامش برقرار شده و کاملا اوضاع را تحت کنترل داریم و امیدواریم عقلانیت حاکم شود و به سمت سطح زیادی از تنش نرویم زیراکه چنین مسیری می‌تواند برای همه فاجعه‌بار باشد.

وزیر خارجه ایران در پاسخ به سوالی درباره اینکه «چه پیامی برای ترامپ دارد»، گفت: اشتباهی را که در ماه ژوئن مرتکب شدید، تکرار نکنید. می‌دانید که اگر یک تجربه شکست‌خورده را امتحان کنید، همان نتیجه را خواهید گرفت. شما تاسیسات و ماشین‌ها را تخریب کردید، اما فناوری و اراده و عزم را نمی‌توانید بمباران کنید.

وی تاکید کرد: ایران ثابت کرده آماده مذاکره و دیپلماسی است و این را در ۲۰ سال گذشته ثابت کرده‌ایم، اما این ایالات متحده بوده که همواره از دیپلماسی گریزان بوده، مسیر گفت‌وگو را قطع و گزینه جنگ را انتخاب کرده است.

عراقچی گفت: پیام من به ترامپ این است که بین جنگ و دیپلماسی، دیپلماسی راه بهتری است؛ با وجود اینکه تجربه مثبتی از ایالات متحده نداریم، دیپلماسی خیلی بهتر از جنگ است./صدا و سیما

کلمات کلیدی: عباس عراقچی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار