رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ شنیده شدن صدای چند انفجار در جزیره خارگ و حوالی ساحل جاسک

بقایی: درخواست آمریکا برای برگزاری نشست شورای امنیت اقدامی مزورانه بود

بقایی: درخواست آمریکا برای برگزاری نشست شورای امنیت اقدامی مزورانه بود سخنگوی وزارت امور خارجه بر ضرورت تلاش برای مقابله با کارزار دروغ پراکنی و رسانه‌ای درباره تحولات اخیر کشور تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۰ - ۲۶ دی ۱۴۰۴ - 2026 January 16
کد خبر: ۲۹۹۵۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ اسماعیل بقایی در گفت‌وگویی ضمن تشریح اقدام‌های وزارت امور خارجه، اعلام کرد که مقابله با کارزار دروغ پراکنی و رسانه‌ای و رساندن صدای ملت ایران به گوش جامعه جهانی در دستور کار دستگاه دیپلماسی قرار دارد.

وی با بیان اینکه اعتراض‌های مسالمت‌آمیز به دلیل ورود عناصر مسلح که رفتارهای داعش‌گونه داشتند، به شهادت شمار زیادی از هموطنان ما منجر شد، گفت: ما همزمان با این اتفاق‌ها با یک کارزار دروغ‌پراکنی و انحراف رسانه‌ای در سطح بین‌المللی مواجه بودیم که قصد داشتند واقعیت امر را طور دیگری جلوه دهند.

سخنگوی وزارت امور خارجه اظهار کرد: از این رو، دستگاه دیپلماسی مسئولیت سنگینی را برای تبیین تحولات روی‌داده و گوشزد مسئولیت عاملان و آمران این جنایت‌ها به جامعه بین‌المللی، احساس کرد؛ در همین چارچوب تماس‌هایی با کشورهای همسایه و حاشیه خلیج فارس انجام شد؛ ضمن اینکه تماس با دبیرکل‌های سازمان‌ها و ترتیبات بین‌المللی مانند سازمان ملل برقرار شد.

وی با اشاره به تماس سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه با آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل، گفت: معاون امور حقوقی و بین‌المللی و معاون کنسولی وزارت امور خارجه در کشورهای عراق و قزاقستان حضور دارند؛ در قزاقستان با مدیرکل سازمان تعامل و اعتمادسازی آسیا گفت‌وگوهای خوبی انجام شده است.

بقایی تاکید کرد: هدف ما مقابله با کارزار دروغ‌پراکنی و رسانه‌ای و رساندن صدای ملت ایران به گوش جامعه جهانی است.

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره ایران، اظهار کرد: نفس درخواست برگزاری این نشست از دیدگاه ما یک اقدام مزورانه ازسوی آمریکا است که تلاش دارد ماهیت واقعی رفتار خودش را بپوشاند و قاعدتاً از این نشست برای ادامه روایت غیرواقعی در مورد تحولات اخیر ایران استفاده می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه همکاران ما در نیویورک پیگیر موضوع هستند، گفت: دستگاه دیپلماسی در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی با جدیت وظایف خود را انجام می‌دهد؛ مصاحبه‌های انجام‌شده ازجمله مصاحبه وزیر امور خارجه با فاکس‌نیوز روشنگرانه بود و سعی شد آنچه در واقع امر روی‌داده به اطلاع جامعه بین‌المللی برسانیم./ایمنا

 

کلمات کلیدی: اسماعیل بقایی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار