تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب

تحویل جنگنده های اف-۳۵ به اسرائیل در بحبوحه تشدید تنش‌ها در منطقه

تحویل جنگنده های اف-۳۵ به اسرائیل در بحبوحه تشدید تنش‌ها در منطقه در بحبوحه تشدید تنش‌ها در منطقه، رژیم صهیونیستی، سه فروند جنگنده اف-۳۵ دیگر از ایالات متحده تحویل گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۵ - ۲۹ دی ۱۴۰۴ - 2026 January 19
کد خبر: ۲۹۹۷۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، در راستای حمایت نظامی آمریکا از رژیم صهیونیستی، دیروز (یکشنبه) سه فروند جنگنده اف-۳۵ دیگر، مدل «آدیر» ساخت شرکت صنایع نظامی آمریکایی «لاکهید مارتین» طبق تفاهم‌نامه ۱۰ ساله انجام‌شده میان طرفین، در پایگاه هوایی «نواتیم»، بزرگترین و مهم‌ترین پایگاه نیروی هوایی ارتش اسرائیل در جنوب سرزمین‌های اشغالی به زمین نشستند، این جنگنده‌ها به اسکادران‌های عملیاتی ۱۱۶ و ۱۴۰ نیروی هوایی ارتش این رژیم ملحق شدند.

بر اساس این گزارش، خرید این جنگنده‌ها توسط رژیم صهیونیستی، به عنوان بخشی از گسترش آرایش راهبردی نیروی هوایی ارتش این رژیم و تکمیل آن در بحبوحه تشدید تنش‌ها در خاورمیانه انجام شده است.

گفته می‌شود، از آغاز جنگ غزه در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲)، یگان هوایی «آدیر» در ماموریت‌های مختلف در تمام بخش‌های رزمی فعالیت داشته است.
در همین ارتباط، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد که این هواپیماهای جدید، قابلیت‌های عملیاتی نیروی هوایی ارتش این رژیم را افزایش داده و منجر به تقویت برتری هوایی اسرائیل نسبت به کشورهای دیگر در خاورمیانه خواهد شد.

تحویل این جنگنده‌ها از سوی دولت آمریکا به رژیم صهیونیستی در حالی صورت گرفت که «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر این رژیم در سفر اخیر خود به آمریکا و دیدار با «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور امریکا خواستار خرید اسکادران‌های جدید جنگنده‌های اف-۳۵ و اف-۱۵، بالگردهای جنگی و ترابری و همچنین مشارکت آمریکا در توسعه موشک‌های پدافندی به منظور تقویت نظامی ارتش رژیم صهیونیستی و مقابله به تهدیدات آینده شد.

در همین زمان، احتمال ارائه یک تعهد ۲۰‌ ساله کمک نظامی از سوی آمریکا به رژیم اسرائیل در برخی محافل و رسانه‌های آمریکایی مطرح شد که ممکن است جایگزین تفاهم‌نامه ۱۰ ساله کنونی شود که در سال ۲۰۲۸ به پایان می‌رسد.

ایالات متحده در چارچوب یک توافق ۱۰‌ ساله متعهد است سالانه حداقل ۳.۸ میلیارد دلار کمک نظامی به اسرائیل ارائه دهد.

در حال حاضر، ناوگان هواپیماهای جنگی اسرائیل از جنگنده‌های اف-۱۵، اف-۱۶ و اف-۳۵ ساخت آمریکا تشکیل شده و ایالات متحده از آغاز حملات به غزه ده‌ها هزار بمب و موشک در اختیار اسرائیل گذاشته است./ایرنا

کلمات کلیدی: رژیم صهیونیستی
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار