آغاز پرداخت معوقه‌های فرهنگیان بازنشسته از ماه آینده + فیلم افزایش ۶ درجه‌ای دمای هوای تهران تا روز یکشنبه انهدام شبکه فساد مالی در یکی از ادارات قرچک ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی هشدار وزش باد شدید و گرد و خاک در تهران طی ساعات آینده  ۸۸ ایرانی محبوس در زندان‌های مالزی به کشور منتقل شدند/ انتقال دو زندانی زن مالزیایی از ایران انتصاب سرپرست جدید دانشگاه تهران / محمدحسین امید کیست؟ چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد هشدار وزارت بهداشت در پی وقوع طوفان گرد و غبار مدارس این منطقه فردا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه تعطیل شدند گرد و غبار مدارس برخی شهرهای کردستان را سه‌شنبه تعطیل کرد تمام مدارس این استان فردا (سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت) تعطیل شد ثبت‌نام کلاس اولی‌ها به تعویق افتاد + فیلم نوبت صبح مدارس ۱۴ شهر خوزستان دوشنبه تعطیل شدند تاریخ بارش‌های بهاری در استان‌های مختلف؛ مردم مراقب باد شدید باشند

آغاز بارش‌ها از امشب در کشور/ توصیه به مسافران

کارشناس سازمان هواشناسی، به تشریح وضعیت جوی کشور در هفته آینده پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۲ - ۱۵ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 06
کد خبر: ۲۹۹۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد اصغری، گفت: بارش‌ها در شمال غرب کشور، ​سواحل دریای خزر و شمال شرق ادامه دارد و از اردبیل بارش برف گزارش شده و شدت بارندگی‌ها در خط سواحل غربی دریای خزر قابل توجه است.

 

وی افزود: اگر قصد سفر به شمال کشور را از هر محوری دارید به سبب اینکه با بارش برف مواجهید، حتما مجهز باشید.

 

اصغری ادامه داد: شدت بارندگی‌ها از امشب در کهگیلویه و بویر احمد شمال و غرب فارس، در جنوب و غرب اصفهان، همدان، کردستان، لرستان، ​چهارمحال و بختیاری، ارتفاعات خوزستان و ایلام می‌تواند به حد آبگرفتگی معابر عمومی برسد و احتمال طغیان رودخانه‌ها وجود دارد.

 

وی ضمن گوشزد به مسافران، از آنها خواست که اگر قصد سفر به این استان را دارند حتما تجهیزات به همراه داشته باشند چرا که این بارش‌ها تا یکشنبه ادامه خواهد داشت.

 

اصغری یادآور شد:​ بارش‌ها با کمی تاخیر از امشب و فردا در استان‌های زنجان، ​قزوین، البرز، تهران، قم، استان مرکزی و همدان آغاز می‌شود که در مناطق سرد به شکل برف خواهد بود.

 

وی تاکید کرد: تهرانی‌ها آگاه باشند شنبه و یکشنبه بارانی است که این بارش‌ها با عبور جبهه سرد به برف تبدیل می‌شود.

 

کارشناس سازمان هواشناسی خاطرنشان کرد: هموطنان در جنوب کشور به ویژه کشاورزان استان هرمزگان، جنوب استان فارس، جنوب سیستان و بلوچستان و همچنین ​کرمان منتظر بارش‌های خوبی باشند.

 

اصغری با اشاره به اینکه بارش‌ها در نیمه شرقی در روز دوشنبه قابل توجه خواهد بود، گفت: در خراسان‌های رضوی، جنوبی و شمالی دوباره موج جدیدی از بارش‌ها فعال می‌شود.

 

وی افزود: یزدی‌ها و سمنانی‌ها هم با کاهش دمای قابل توجه روبرو خواهند بود.

 

اصغری گفت: سواحل دریای خزر نسبتاً مواج است، ضمن اینکه سواحل آب‌های خیلج فارس هم به همین ترتیب خواهد بود و به سبب قابل توجه بودن ارتفاع موج‌ها، شناورهای سبک حتما باید مراقب باشند.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده