محسنی اژه‌ای: قرارداد‌های حاکمیتی نباید با تغییر دولت‌ها مخدوش شوند واتس اپ برای آی پد عرضه شد جستجوی وب برای کاربران رایگان «کلود» در دسترس قرار گرفت وزیر آموزش و پرورش: ۳۰ هزار نفر را استخدام خواهیم کرد ۷۸ درصد ردشدگان گزینش معلمان در مرحله تجدیدنظر تأیید شدند هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۳/۷؛ رگبار و رعدوبرق در ۱۵ استان پدرام مدنی جاسوس رژیم اسرائیل اعدام شد سیگار، قاتل خاموش مغز و عامل زوال عقل هشدار درباره خطرات شباهت ظاهری دارو‌ها اساسنامه مدرسه مجازی تصویب شد واکنش رئیس دانشگاه آزاد به ادعای علیرضا بیرانوند درباره پذیرش در دوره دکتری برخورد قاطع سازمان امور دانشجویان با گلوگاه‌های فساد در جذب دانشجو جهانگیر: ایران در مذاکره بر حق غنی‌سازی مُصر است / آزادی ۲ بازداشتی پرونده بندر رجایی/ تشکیل پرونده برای میرسلیم واکنش وزیر آموزش و پرورش به ماجرای لو رفتن سوالات امتحانات نهایی: کذب محض است مجوز استخدام ۲۷۰۰۰ نیرو در وزارت بهداشت / جذب ۹۵۰۰ پرستار جدید

آغاز بارش‌ها از امشب در کشور/ توصیه به مسافران

کارشناس سازمان هواشناسی، به تشریح وضعیت جوی کشور در هفته آینده پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۲ - ۱۵ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 06
کد خبر: ۲۹۹۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد اصغری، گفت: بارش‌ها در شمال غرب کشور، ​سواحل دریای خزر و شمال شرق ادامه دارد و از اردبیل بارش برف گزارش شده و شدت بارندگی‌ها در خط سواحل غربی دریای خزر قابل توجه است.

 

وی افزود: اگر قصد سفر به شمال کشور را از هر محوری دارید به سبب اینکه با بارش برف مواجهید، حتما مجهز باشید.

 

اصغری ادامه داد: شدت بارندگی‌ها از امشب در کهگیلویه و بویر احمد شمال و غرب فارس، در جنوب و غرب اصفهان، همدان، کردستان، لرستان، ​چهارمحال و بختیاری، ارتفاعات خوزستان و ایلام می‌تواند به حد آبگرفتگی معابر عمومی برسد و احتمال طغیان رودخانه‌ها وجود دارد.

 

وی ضمن گوشزد به مسافران، از آنها خواست که اگر قصد سفر به این استان را دارند حتما تجهیزات به همراه داشته باشند چرا که این بارش‌ها تا یکشنبه ادامه خواهد داشت.

 

اصغری یادآور شد:​ بارش‌ها با کمی تاخیر از امشب و فردا در استان‌های زنجان، ​قزوین، البرز، تهران، قم، استان مرکزی و همدان آغاز می‌شود که در مناطق سرد به شکل برف خواهد بود.

 

وی تاکید کرد: تهرانی‌ها آگاه باشند شنبه و یکشنبه بارانی است که این بارش‌ها با عبور جبهه سرد به برف تبدیل می‌شود.

 

کارشناس سازمان هواشناسی خاطرنشان کرد: هموطنان در جنوب کشور به ویژه کشاورزان استان هرمزگان، جنوب استان فارس، جنوب سیستان و بلوچستان و همچنین ​کرمان منتظر بارش‌های خوبی باشند.

 

اصغری با اشاره به اینکه بارش‌ها در نیمه شرقی در روز دوشنبه قابل توجه خواهد بود، گفت: در خراسان‌های رضوی، جنوبی و شمالی دوباره موج جدیدی از بارش‌ها فعال می‌شود.

 

وی افزود: یزدی‌ها و سمنانی‌ها هم با کاهش دمای قابل توجه روبرو خواهند بود.

 

اصغری گفت: سواحل دریای خزر نسبتاً مواج است، ضمن اینکه سواحل آب‌های خیلج فارس هم به همین ترتیب خواهد بود و به سبب قابل توجه بودن ارتفاع موج‌ها، شناورهای سبک حتما باید مراقب باشند.

 

منبع: مهر

ارسال نظر