سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟

بیانیه شورای امنیت درباره حوادث تروریستی اخیر/ثبت جنایت فجیع تمام‌عیار

بیانیه شورای امنیت درباره حوادث تروریستی اخیر/ثبت جنایت فجیع تمام‌عیار شورای امنیت کشور در بیانیه‌ای با اشاره به حوادث تروریستی دی ماه آن را «یک جنایت فجیع تمام‌عیار با حمایت بدخواهان ایران اسلامی علیه ملت ایران» خواند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۹ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 January 21
کد خبر: ۲۹۹۹۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، شورای امنیت کشور در بیانیه‌ای با اشاره به اقدامات تروریستی دی‌ماه ۱۴۰۴ به شرح زیر اعلام کرد:

«بسم الله الرحمن الرحیم

به استحضار ملت شریف و غیور ایران اسلامی می‌رساند که مجموعه رصد و دریافت‌های اطلاعاتی و زنجیره اقدامات امنیتی طی روز‌های گذشته، خادمان شما در مجموعه دستگاه‌های امنیتی، انتظامی و قضایی کشور را به این جمع‌بندی رسانده است که پس از وقوع جنگ تحمیلی ۱۲ روزه آمریکا و رژیم صهیونیستی و مقابله مقتدرانه ایران اسلامی با این تجاوز، دشمن به این نتیجه رسید که استفاده صرف از ابزار نظامی نمی‌تواند ملت ایران را تسلیم کند. همبستگی و یکپارچگی اجتماعی کم‌نظیر ملت یکی از ارکان اصلی پیروزی ایران اسلامی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و نقطه اتکای نیرو‌های مسلح ایران برای پاسخ به متجاوز بود.

از این رو آمریکا و رژیم صهیونیستی تاکتیک خود را تغییر دادند و انسجام اجتماعی ملت ایران را هدف گرفتند، تا به خیال خود بستر در هم شکستن اراده ملی ایرانیان را فراهم کنند.

پس از اعتراضات مسالمت‌آمیز بازاریان و اصناف در برخی شهرها، ریاست محترم جمهور طی جلساتی صحبت‌های نمایندگان آنها را بی‌واسطه شنیدند و ضمن توصیه به پلیس برای همراهی و صبوری در برابر تجمعات مسالمت‌آمیز، دستورات لازم را برای رفع دغدغه‌های فعالان اقتصادی صادر کردند.

اما هسته‌های آشوب سازمان‌یافته نخواستند تجمعات مسیر مسالمت‌آمیز خود را طی کند و با به خشونت کشاندن اعتراضات در شهر‌های مختلف کشور طی روز‌های نهم تا هفدهم دی، خساراتی را به مردم و کشور وارد کردند.

پس از این مرحله، طی روز‌های هجدهم و نوزدهم دی، با هدف از کنترل خارج کردن اوضاع و نا امن‌سازی شهر‌ها از طریق استفاده از خشونت حداکثری و حملات مسلحانه هدفمند و سازمان‌یافته به اماکن و تجمعات به قصد کشته‌سازی و تخریب اموال عمومی و شخصی مردم، اقدامات تروریستی متعددی در نقاطی از کشور صورت گرفت. طی این اقدامات، تروریست‌ها علاوه بر خساراتی که به بازار‌ها و فروشگاه‌ها، بانک‌ها، مساجد و حسینیه ها، خودرو‌های امدادی، وسایل حمل و نقل عمومی، مراکز درمانی، پمپ بنزین‌ها، و سایر اموال عمومی و خصوصی وارد کردند، جنایات داعش‌گونه‌ای نظیر سوزاندن افراد در آتش، سر بریدن و کارد آجین کردن، در کنار استفاده گسترده از سلاح‌های گرم را رقم زدند که منجر به شهادت ۲۴۲۷ نفر از مردم بی گناه و حافظان نظم و امنیت، از مجموع ۳۱۱۷ جان باخته‌ی این حوادث شد.

بر اساس مستنداتی که در اختیار شورای امنیت کشور قرار دارد، در این دو روز، یک جنایت فجیع تمام‌عیار با حمایت بدخواهان ایران اسلامی علیه ملت ایران به ثبت رسیده است.

به مدد الهی و با تدبیر و مواضع داهیانه و حکیمانه مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) با همت و اقدامات هوشمندانه و جان‌فشانی‌های نیرو‌های امنیتی و انتظامی و نیز به برکت حضور حماسی ملت ایران در ۲۲ دی، دشمن جنایتکار در رسیدن به هدف شوم گسترش آشوب و ناامنی در کشور ناکام ماند؛ و به یاری خداوند متعال و با کمک همه هم‌وطنان بصیر و رشید، بار دیگر انسجام و اتحاد ملی، شکست دیگری را به ایران‌ستیزان تحمیل کرد.»/ مهر 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار