بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه

سپاه امروز مقتدرتر از همیشه است

سپاه امروز مقتدرتر از همیشه است  7480 نفر از اساتید دانشگاه‌های کشور در پیامی تصریح کردند: سپاه امروز مقتدرتر و منسجم‌تر از همیشه است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۳ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 January 24
کد خبر: ۳۰۰۰۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، 7480 نفر از اساتید دانشگاه‌های کشور در پیامی سوم شعبان میلاد پر برکت امام حسین(ع) و روز پاسدار را تبریک گفته و تصریح کردند: سپاه امروز مقتدرتر و منسجم‌تر از همیشه، خود را برای دفاع از مرزهای خاکی و اعتقادی ایران اسلامی و انتقام خون شهدای عزیز خود از فرعونیان زمان آماده و بسیج نموده است. 

متن این پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

اگر سپاه نبود کشور هم نبود. حضرت امام خمینی(ره)

پاسداران سپاه اسلام، مدافعان حریم ولایت، حافظان امنیت ایران عزیز در سیزدهمین روز از جنگ 12 روزه، فتنه تروریستی آمریکا و صهیون را ناکام گذاشته و بار دیگر نشان دادند که اگر سپاه نبود کشور هم نبود. 

بی‌تردید شکست دشمنان اسلام و مسلمین، ایرانیان و ایران عزیز در این جنگ تروریستی و فتنه بزرگ مرهون بصیرت، اخلاص و روحیه شهادت‌طلبی جان‌برکفان نیروهای مسلح، فدائیان ملت ایران و پاسداران انقلاب اسلامی می‌باشد که شجاعانه، مخلصانه و هوشیارانه طرح انتقام خشونت‌آمیز جبهه عبری، غربی از ملت ایران را ناکام گذاشته و حسرت تسلیم ملت ایران را بر دل‌های متوهمان، قلدران، منافقان و مرتجعین رذل و پست نشاندند.  

از همین رو، جمعی از اساتید دانشگاه‌های کشور، ضمن تبریک سوم شعبان المعظم میلاد مسعود پاسدار بزرگ اسلام حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و روز پاسدار، تولد با سعادت امام سجاد(ع) و حضرت اباالفضل العباس(س) به محضر شریف حضرت صاحب الامر(عج)، نائب بزرگوارش حضرت امام خامنه ای(مدظله العالی)، کلیه پاسداران حریم ولایت، مراتب تقدیر و سپاس خود را از همه مدافعان جان برکف امنیت، نیروهای زحمتکش و دلاور نیروی انتظامی، بسیجیان مخلص قهرمان، ارتشیان ولایت‌مدار، بسیجیان همیشه پیروز، سربازان گمنام امام زمان(عج) بویژه پاسداران سپاه سرافراز اسلام اعلام داشته و به بدخواهان ملت ایران هشدار می‌دهیم تا زمانی که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هست، اسلام و جمهوری اسلامی، ایران و غیرت ایرانی، ولایت و مردم ولایت این سرزمین پهناور و دوست‌داشتنی هم هست.

سپاهی که امروز مقتدرتر و منسجم‌تر از همیشه، خود را برای دفاع از مرزهای خاکی و اعتقادی ایران اسلامی و انتقام خون شهدای عزیز خود از فرعونیان زمان آماده و بسیج نموده است. 

در خاتمه با درود بی‌پایان بر روح متعالی و بلند تمامی شهیدان والامقام خاصه شهدای مظلوم فتنه تروریستی اخیر، علو درجات معراجیان، تسکین قلوب داغداران، شفای عاجل محروحان و جانبازان، عزت اسلام و مسلمانان، توفیقات روزافزون پاسداران، سلامتی و سربلندی ولی امر مسلیمن جهان و پایداری و سرافرازی ملت بزرگ ایران را از درگاه ایزد منان خواهان و خواستاریم./تسنیم

اللهم النصر الاسلام و المسلمین و نصرنا علی القوم الکافرین

7480 نفر از اساتید دانشگاه‌های کشور

کلمات کلیدی: سپاه
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار