پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

تحریم برخی رهبران حشدالشعبی توسط آمریکا

تحریم برخی رهبران حشدالشعبی توسط آمریکا وزارت خزانه داری آمریکا در اقدامی غیر منتظره سه تن از اعضای ارشد حشدالشعبی و یک بازرگان را به بهانه نقش آنان در سرکوب معترضین عراقی تحت تحریم قرار داده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۳ - ۱۶ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 07
کد خبر: ۳۰۰۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ اقدامات مداخله جویانه آمریکا در امور عراق با وجود هشدارهای پی در پی رهبران عراقی در این باره همچنان تداوم یافته است. مقامات وزارت خزانه داری آمریکا که ید طولایی در تحریم شرکت ها و اشخاص حقیقی و حقوقی ایرانی دارد، این بار شماری از رهبران شبه نظامی عراق را مورد تحریم قرار داده اند.

 

وزارت خزانه داری آمریکا در اقدامی غیر منتظره سه تن از اعضای ارشد حشدالشعبی و یک بازرگان را به بهانه نقش آنان در سرکوب معترضین عراقی تحت تحریم قرار داده است.

 

در واقع، این اقدام واشنگتن در راستای تحت فشار گذاردن افراد یا گروههای مسلح عراقی است که با تهران روابط نزدیکی دارند.

 

«قیس الخزعلی»، رهبر جنبش «عصائب اهل الحق» و برادرش «لیث الخزعلی» که رهبری یک گروه شبه نظامی دیگر را برعهده دارد، مورد تحریم آمریکا قرار گرفتند.

 

این تحریمها همچنین «حسین فلیح اللامی» دبیر امنیتی حشدِ شعبی (بسیج مردمی عراق) را هدف قرار دادند.

 

وزارت خزانه داری آمریکا با صدور بیانیه ای ادعا کرد که گروههای شبه نظامی و تحت رهبری افراد نامبرده «به روی معترضان آتش گشودند و دهها شهروند بی گناه را به قتل رساندند».

 

خبرگزاری رویترز نیز ماه گذشته در گزارشی مدعی شد که حسین اللامی- که به «ابوزینب اللامی» مشهور است- به نیروهای تحت فرمان خود دستور شلیک به معترضان را داده بود.

 

این در حالی است که گروههای شبه نظامی عراق هرگونه اتهامِ دست داشتن در مرگ معترضان عراق را رد می کنند.

 

در بیانیه وزارت خزانه داری آمریکا آمده است که «خمیس الخنجر» تاجر عراقی نیز به اتهام فساد در فهرست تحریم واشنگتن قرار می گیرد.

 

طبق این تحریمها، هرگونه دارایی این رهبران در خاک آمریکا مسدود می شود و شهروندان آمریکایی از هرگونه مراوده تجاری با این افراد منع می شوند.

 

مقامات بلندپایه وزارت خزانه داری آمریکا مدعی هستند که سرکوب خشونت آمیز معترضان در عراق «عامل تشدید بی ثباتی سیاسی» در این کشور است.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار