کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل توسط ارتش لبنان گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا؛ اهداف پوتین در اوکراین همچنان پابرجاست تشدید شکاف در دولت مستعفی یمن؛ وزرا در عدن به شورای انتقالی جنوب پیوستند تردید‌ها درباره همراهی ترامپ با ماجراجویی جدید نتانیاهو علیه ایران سناتور آمریکایی: احتمال کمی برای خلع سلاح حماس وجود دارد رایزنی وزیران خارجه ایران و پاکستان درباره آخرین تحولات منطقه حمله عربستان به مناطق مرزی یمن نماینده حزب‌الله: در قاموس ما جایی برای تسلیم شدن نیست/ حق دفاع مشروع از خود را داریم روسیه، مذاکره مستقیم با اوکراین را رد کرد سازمان ملل: داعش در افغانستان ۲۰۰۰ نیرو دارد وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد

وزیر نیروی دریایی آمریکا برکنار شد

یک فرمانده نیروی دریایی آمریکا به دلیل مخالفت با دستور توئیتری ترامپ از سوی وزیر دفاع این کشور از کار برکنار شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۴ - ۰۴ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 25
کد خبر: ۲۸۸۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، ریچارد اسپنسر وزیر نیروی دریایی آمریکا به دلیل مخالفت با دستور توئیتری دونالد ترامپ و با دستور مارک اسپر وزیر دفاع از کار برکنار شد.

 

خبرگزاری فرانسه اما گزارش داده است که مارک اسپر از اسپنسر خواسته است که از سمت خود استعفا کند.

 

یک سخنگوی پنتاگون هم در واکنش به این خبر گفته که مارک اسپر بعد از مشاجره اسپنسر با کاخ سفید در ارتباط با یک پرونده قضایی نیروی دریایی، اعتمادش را به وی از دست داده است. وی اعلام کرد که اسپنسر به درخواست وزیر دفاع آمریکا استعفای خود را تقدیم پنتاگون کرده است.

 

اسپنسر پیش از این گفته بود علی‌رغم اقدام رئیس جمهور آمریکا جهت جلوگیری از اخراج ناوبان دوم «ادوارد گالاگر» به‌دلیل ارتکاب جنایت جنگی، روال قانونی علیه این کماندوی آمریکایی اجرا می‌شود.

 

به نوشته روزنامه «نیویورک تایمز»، فرمان عفو این سرباز جنایتکار جنگی آمریکایی توسط ترامپ از طریق پیام توئیتری و درخواست برای باقی ماندن او در واحد نظامی محل خدمتش، در تاریخ روابط رئیس‌جمهور و ارتش آمریکا بسیار کم‌سابقه است.

 

گالاگر که ترامپ را یکی از مهم‌ترین حامیان خود می‌داند، به شلیک به غیرنظامیان، کشتن یک اسیر داعشی با چاقوی شکار در عراق و تهدید به قتل هم‌رزمانش در یگان ویژه نیروی دریایی که تخلفاتش را گزارش کرده‌ بودند، متهم شد اما دادگاه نظامی او را تبرئه کرد.

 

با این حال نیروی دریایی گالاگر را به دلیل بی‌اعتبار کردن نیروهای مسلح از طریق انتشار عکس جسد اسیر نوجوان داعشی، مورد تنزل درجه قرار داد.

 

ساعاتی بعد از اعلام برکناری اسپنسر، ترامپ در حساب توئیتری خود اعلام کرد که «کن برایت ویت» سفیر واشنگتن در نروژ را به عنوان جایگزین اسپنسر معرفی خواهد کرد.

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار