کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران

یورش گسترده صهیونیست‌ها به کرانه باختری و شهادت یک جوان فلسطینی

یورش گسترده صهیونیست‌ها به کرانه باختری و شهادت یک جوان فلسطینی  منابع محلی از شهادت یک جوان فلسطینی در رام‌الله در مرکز کرانه باختری به ضرب گلوله صهیونیست‌ها خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۱ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 January 25
کد خبر: ۳۰۰۱۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  در ادامه حملات صهیونیست‌ها به مناطق مختلف کرانه باختری، صبح امروز یکشنبه منابع فلسطینی از شهادت یک جوان به ضرب گلوله پلیس رژیم اشغالگر در شمال رام‌الله در مرکز کرانه باختری خبر دادند.

منابع فلسطینی گزارش دادند که حملات نظامیان و شهرک نشینان صهیونیست به مناطق مختلف کرانه باختری همچنان ادامه دارد و منجر به زخمی شدن، بازداشت و حمله به اموال غیرنظامیان می‌شود.

وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد که عمار ماجد حسن حجازی، جوان 34 ساله فلسطینی اهل نابلس در منطقه عیون الحرامیه در شمال رام الله به دست عناصر پلیس رژیم اشغالگر به شهادت رسید.

همچنین منابع محلی گزارش دادند که نیروهای اشغالگر صهیونیستی صبح امروز به سمت یک خودروی فلسطینی در منطقه عیون الحرامیه آتش گشودند. نظامیان صهیونیست به راننده دستور توقف دادند، اما هنگامی که او سعی کرد دنده عقب بگیرد، هفت گلوله بدون هشدار به سمت او شلیک کردند و از نزدیک شدن پرسنل آمبولانس به او هم جلوگیری کردند تا اینکه بر اثر شدت خونریزی و جراحات به شهادت رسید.
در تحولی دیگر، منابع محلی اعلام کردند که شهرک نشینان صهیونیست صبح امروز چند وسیله نقلیه فلسطینی‌ها را مورد حمله قرار داده و سعی در به آتش کشیدن آنها داشتند، اما فلسطینیان مانع شدند. صهیونیست‌ها همچنین یک زن میانسال فلسطینی را در حومه برزیت در شمال رام الله مورد حمله قرار دادند و چهار فلسطینی هم زخمی شدند.

از سوی دیگر، استانداری قدس اعلام کرد که شهرک نشینان صهیونیست صبح امروز به چوپانان در شرق قدس حمله کردند و مانع از چرای گوسفندان آنها شدند.

هلال احمر فلسطین هم گزارش داد که پرسنل آن در الخلیل در جنوب کرانه باختری، یک مرد 50 ساله را بعد از ضرب و شتم شدید توسط شهرک نشینان صهیونیست به بیمارستان منتقل کردند. در حمله شهرک نشینان به شهر بیت فوریک در شرق نابلس هم چند نفر از جمله یک پیرمرد زخمی شدند.

منابع محلی همچنین از حمله شهرک نشینان صهیونیست به شهرک قصره در جنوب نابلس خبر دادند و اعلام کردند که چند فلسطینی بر اثر استنشاق گاز اشک آور دچار وضعیت خفگی شدند./تسنیم

کلمات کلیدی: فلسطین
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار