جزئیات افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی اعتبار کالابرگ برخی دهک‌ها قیمت رسمی میوه و سبزی اعلام شد/ قیمت خیار به ۱۰۰ هزار تومان رسید + جدول سناریوی محتمل قیمت مسکن پس از تفاهم ایران و آمریکا/ شرط کاهش محسوس قیمت مسکن اعلام شد آزادسازی دارایی‌های مسدود شده ایران به روایت بلومبرگ/ دارایی‌های ایران چقدر است؟ پیش‌بینی بازار ارز، طلا، مسکن و بورس با توافق ایران و آمریکا/ سطح تغییر قیمت‌ها چقدر خواهد بود؟ قیمت دینار عراق امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ خبر مهم برای دارندگان دلار | بانک مرکزی از یک تضمین خاص ارزی رونمایی کرد قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / سکه امامی صعودی شد موجودی سد‌های تهران/ این سد در استان تهران بیشترین آب را دارد قیمت طلا امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / طلای ۱۸ عیار به کانال ۱۶ میلیون تومان بازگشت قیمت دلار امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / دلار به کانال ۱۶۱ هزار تومان بازگشت خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر

قیمت نقره در بازار تهران / نقره ۲۵ درصد گران شد

قیمت نقره در بازار تهران / نقره ۲۵ درصد گران شد قیمت هر گرم نقره امروز ۶ بهمن ۱۴۰۴ به ۵۷۵ هزار تومان رسیده، رقمی که نشان‌دهنده افزایش ۲۵.۴۶ درصدی نسبت به روز گذشته است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۰ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 January 26
کد خبر: ۳۰۰۲۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، امروز ۶ بهمن ۱۴۰۴ در معاملات روزانه بازار فلزات گران‌بهای تهران، قیمت نقره با عیار ۹۹۹ (به ازای هر گرم) با رشد چشمگیری مواجه شد و رکورد تازه‌ای را به ثبت رساند.

بر اساس داده‌های موجود، قیمت هر گرم نقره امروز به ۵۷۵ هزار تومان رسیده است؛ این رقم نشان‌دهنده افزایش ۲۵.۴۶ درصدی نسبت به روز گذشته است. در جریان معاملات امروز، کمترین نرخ ثبت‌شده ۵۰۰ هزار تومان و بیشترین نرخ ۵۷۵ هزار تومان بوده است که دامنه نوسان بالایی را در بازار نشان می‌دهد.

بازدهی خیره‌کننده در بازه شش‌ماهه

نقره طی ۶ ماه گذشته عملکردی فوق‌العاده از خود نشان داده است. بازدهی این فلز در بازار داخلی حدود ۴۰۰ درصد ثبت شده و قیمت آن از حدود ۱۱۵ هزار تومان در ابتدای مرداد ماه ۱۴۰۴ به بیش از ۵ برابر سطح پیشین خود رسیده است.

اما این رشد تنها ناشی از عوامل داخلی نبوده است؛ نیمی از این صعود قابل توجه به افزایش بهای جهانی نقره مربوط می‌شود. در بازار‌های بین‌المللی، قیمت نقره در مدت مشابه از زیر ۳۸ دلار به بیش از ۱۱۰ دلار در هر اونس رسیده است که رشد ۱۹۰ درصدی را نشان می‌دهد. این جهش جهانی در کنار افزایش قیمت دلار نقش مهمی در جهت‌دهی به قیمت‌های داخلی و افزایش انتظارات تورمی در بازار فلزات گران‌بها داشته است.

افزایش ۲۵ درصدی قیمت نقره در یک روز و رشد ۴۰۰ درصدی در بازه شش‌ماهه، همراه با جهش ۱۹۰ درصدی بهای جهانی، حاکی از تحول چشمگیر در بازار این فلز ارزشمند است. نقره دیگر نه‌تنها به‌عنوان کالایی صنعتی یا حتی زینتی، بلکه به‌عنوان ابزار سرمایه‌گذاری و پوشش ریسک در برابر تورم نیز مورد توجه معامله‌گران قرار گرفته است.

با توجه به تداوم نوسانات جهانی و شرایط اقتصادی داخلی، به نظر می‌رسد نقره در هفته‌های آینده نیز یکی از محور‌های پرنوسان و پرتقاضای بازار سرمایه‌ای کشور باقی بماند./ مهر 

کلمات کلیدی: نقره بازار
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار