عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

اظهارات وزیر خارجه اسرائیل درباره آینده روابط با ترکیه

وزیر خارجه اسرائیل با بیان اینکه نیازی به عادی‌سازی روابط با ترکیه نیست، گفت طی دهه‌های اخیر شاهد وخامت روابط تل‌آویو ـ آنکارا بوده‌ایم.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۷ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 January 26
کد خبر: ۳۰۰۳۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، «گدعون ساعر» وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی شامگاه دوشنبه در سخنانی با اشاره به روابط این رژیم با ترکیه عنوان کرد: «ما در گذشته روابط بسیار خوبی با ترکیه داشتیم، اما طی دهه‌های اخیر شاهد وخامت این روابط بوده‌ایم.»

طبق گزارش خبرگزاری «آپا»، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی تاکید کرد: «نیازی به عادی‌سازی روابط با ترکیه نیست، زیرا ما از قبل با ترکیه روابط داریم. ما دهه‌هاست که با ترکیه روابط دیپلماتیک داریم.»

ساعر افزود: «متاسفانه طی سال‌های اخیر روابط بدتر شده است. این انتخاب آنها بود. من در اینجا در مورد دلایل آن گمانه‌زنی نمی‌کنم. این صرفا یک واقعیت است و ما هیچ علاقه‌ای به بدتر کردن روابط خود با ترکیه از آنچه که هست، نداریم.»

او گفت: «حدود یک ماه پیش، مقامات ارشد هر ۲ طرف برای ایجاد مکانیسمی که می‌تواند در چنین شرایطی مفید باشد، دیدار کردند. در گذشته همکار من، وزیر امور خارجه آذربایجان، پیام‌هایی از ما به آنها منتقل کرد، اما اخیرا این روند متوقف شده است.»

گدعون ساعر خاطر نشان کرد: «امیدوارم که در روابط خود با ترکیه به آینده‌ای متفاوت و بهتر برسیم، اما این کاملا به ترکیه بستگی دارد.»/ ایسنا 

کلمات کلیدی: اسرائیل ترکیه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار