عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد ۱۱۷ کشته بر اثر وقوع سیل در نیجریه «ترامپ» علیه چین موضع گرفت سقوط شهر «سوراب» در بلوچستان پاکستان حماس: طرح ویتکاف فاقد تضمین‌های روشن برای پایان جنگ است رزمایش دریایی پکن در دریای چین جنوبی بارسلونا روابط خود را با اسرائیل قطع کرد بازداشت چندین عنصر تروریستی داعش در شرق سوریه تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی

اردوغان: روابطمان را با اسرائیل حفظ می‌کنیم

رئیس‌جمهور ترکیه اعلام کرد که فارغ از نتیجه انتخابات رژیم صهیونیستی، آنکارا خواهان حفظ روابط با تل‌آویو به صورتی پایدار است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۲ - ۱۲ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 03
کد خبر: ۱۵۷۴۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ در ادامه روند گرم شدن پیوندهای آنکارا و تل‌آویو، رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه گفته که این کشور خواهان حفظ روابط با رژیم صهیونیستی است.

 

منابع رسانه‌ای ترکیه‌ای از مصاحبه روز چهارشنبه (دیروز) رئیس‌جمهور این کشور با شبکه «ای‌تی‌وی» (ATV) و اظهارنظر او درباره نتایج انتخابات رژیم صهیونیستی خبر دادند.

 

به گزارش «تی‌آر‌تی» ترکیه، رجب طیب اردوغان در این مصاحبه اعلام کرد که ترکیه خواهان حفظ روابط با رژیم صهیونیستی بر مبنای درک متقابل است.

 

بنا بر گزارش این رسانه ترکیه‌ای، اظهارات روز چهارشنبه اردوغان در حالی مطرح شده که روابط و پیوندهای آنکارا و تل‌آویو در حال گرم شدن است.

 

رئیس‌جمهور ترکیه تصریح کرد: «ما انتظار داریم که روابطمان با اسرائیل بر مبنای احترام متقابل به حساسیت‌ها و منافع مشترک به صورتی پایدار حفظ شود، فارغ از اینکه (نتیجه) انتخابات (در فلسطین اشغالی) چه می‌شود»

.

رجب طیب اردوغان در این مصاحبه تلویزیونی مدعی شد: «تا زمانی که ارزش‌ها محترم شمرده شود، به اعتقاد من دیپلماسی بُرد-بُرد نه تنها برای ترکیه و اسرائیل بلکه برای کل منطقه مفید خواهد بود».

 

اظهارنظر رئیس‌جمهور ترکیه درباره روابط با رژیم صهیونیستی در شرایطی مطرح شده که طبق آخرین خبرها درباره انتخابات این رژیم، بنیامین نتانیاهو رهبر اپوزیسیون و نخست‌وزیر سابق در حال بازگشت به قدرت است.

 

طبق گزارش «ای بی سی نیوز»، هرچند نتیجه انتخابات نهایی نشده اما گزارش‌ها حاکی است که نتانیاهو و متحدان دست راستی او می‌توانند ۶۵ کرسی از مجموع ۱۲۰ کرسی پارلمان را کسب کرده و خودشان کابینه تشکیل دهند.

 

طبق همین گزارش‌ها، برآوردها نشان می‌دهد که یائیر لاپید نخست‌وزیر کنونی و متحدان او ۵۰ کرسی پارلمان را از آن خود می‌کنند.

 

تاکید رئیس‌جمهور ترکیه بر حفظ روابط با رژیم صهیونیستی در حالی انجام شده که آنکارا چند ماه قبل از «اسحاق هرتزوگ» رئیس‌ رژیم صهیونیستی میزبانی کرد و اخیرا هم «بنی گانتز» وزیر جنگ این رژیم در ترکیه با اردوغان دیدار کرد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر