رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

جنبش نجباء: در صورت حمله به ایران، مقاومت عراق فوراً واکنش نشان می‌دهد

جنبش نجباء: در صورت حمله به ایران، مقاومت عراق فوراً واکنش نشان می‌دهد عضو شورای سیاسی جنبش نجباء به آمریکا هشدار داد اگر به ایران حمله کند، مقاومت عراق از همان ابتدا واکنش نشان خواهد داد و منتظر نخواهد ماند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۸ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 January 27
کد خبر: ۳۰۰۳۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، «فراس الیاسر» عضو شورای سیاسی نجباء عراق هشدار داد هرگونه اقدام علیه ایران، منطقه را به سمت یک رویارویی گسترده‌تر سوق خواهد داد که کشور‌های خلیج‌فارس و عراق را نیز در بر خواهد گرفت.

بنا بر گزارش وبسایت النجباء، وی افزود: گروه‌های مقاومت عراق منتظر نخواهند ماند تا آتش درگیری به درون خاک عراق کشیده شود، بلکه از همان لحظات نخست هرگونه حمله به ایران، در واکنش مشارکت خواهند کرد.

الیاسر تأکید کرد در این میان، نقش نیرو‌های مقاومت در عراق برای دفاع از امنیت و ثبات منطقه محوری خواهد بود./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار