رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

اسلامی: سکوت آژانس درباره جنگ ۱۲ روزه قابل قبول نیست

اسلامی: سکوت آژانس درباره جنگ ۱۲ روزه قابل قبول نیست رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: آژانس هنوز درباره حمله به تاسیسات هسته‌ای ما واکنشی نداشته است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۸ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 January 28
کد خبر: ۳۰۰۴۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی در خصوص اقدامات آژانس درباره جنگ ۱۲ روزه بیان کرد: آژانس هنوز در قبال حمله به تاسیسات هسته‌ای ما در جریان جنگ ۱۲ روزه واکنشی نداشته و آن را محکوم نکرده است و این مسئله قابل قبول نیست.

رئیس در پاسخ به سوالی در خصوص فعالیت‌های هسته‌ای کشورمان گفت: این فناوری گستره وسیعی دارد و ما درباره محصولات آن به ۵۰ کشور صادرات داشته و داریم./مشرق

کلمات کلیدی: محمد اسلامی
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار