ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم

دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم دستیار رئیس‌جمهور روسیه گفت این کشور آماده میزبانی و استقبال از رئیس‌جمهور اوکراین برای دیدار با همتای روسی خود است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۴ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 January 28
کد خبر: ۳۰۰۴۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، «یوری اوشاکوف» دستیار رئیس‌جمهور روسیه روز چهارشنبه در سخنانی با اشاره به دیدار احتمالی «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه و «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین گفت: «ایده نشست پوتین ـ زلنسکی بار‌ها توسط مسکو از جمله در تماس‌های تلفنی با دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا مورد بحث قرار گرفته و طرف روسی هرگز این ایده را رد نکرده است.»

طبق گزارش «راشا تودی»، دستیار پوتین در ادامه تاکید کرد: «رئیس‌جمهور ما همچنین چندین بار به خبرنگاران گفته که اگر زلنسکی واقعا برای دیدار آماده باشد، ما خوشحال خواهیم شد که او را به مسکو دعوت کنیم و ما امنیت و شرایط کاری لازم را تضمین خواهیم کرد.»

با این حال، او تاکید کرد که این امر نیاز به کار مقدماتی دقیق دارد و اظهار داشت: «نکته اصلی این است که این تماس‌ها به خوبی آماده می‌شوند و باید به سمت دستیابی به نتایجی خاص سوق داده شوند.»

اظهارات او پس از مذاکرات سه‌جانبه بین هیات‌های روسیه، آمریکا و اوکراین در ابوظبی صورت گرفت که «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه ریاست‌جمهوری ایالات متحده آن را «بسیار سازنده» خواند و یک مقام آمریکایی که نامش فاش نشده به پایگاه خبری «آکسیوس» گفت طرفین «به دیدار پوتین و زلنسکی بسیار نزدیک شده‌اند».

علاوه بر این، «آندری سیبیها» وزیر امور خارجه اوکراین شامگاه سه‌شنبه در سخنانی عنوان کرد: «ولودیمیر زلنسکی آماده است تا شخصا با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه دیدار کند.»/ ایسنا 

کلمات کلیدی: اوکراین روسیه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار