احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

کانادا: اوکراین باید اجازه حمله به عمق خاک روسیه را داشته باشد

وزیر امور خارجه کانادا از کشور‌های غربی خواست به اوکراین اجازه دهند با تسلیحات دوربرد غربی که در اختیار این کشور قرار گرفته، به عمق خاک روسیه حمله کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۵ - ۱۱ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 01
کد خبر: ۲۶۱۸۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، «ملانی جولی» وزیر امور خارجه کانادا امروز (جمعه) گفت این کشور معتقد است که کشور‌های غربی باید اجازه استفاده از تسلیحات ارسالی خود برای حمله به عمق خاک روسیه را به اوکراین بدهند.

جولی گفت: «موضع کانادا این است که ما باید به اوکراینی‌ها اجازه دهیم از سلاح‌های دوربرد علیه اهداف نظامی در روسیه استفاده کنند. کانادا در گفتگو با متحدان خود بر این موضوع پافشاری خواهد کرد و دلایلی را در حمایت از موضع خود ارائه خواهد کرد.»

در اواسط اکتبر، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین از طرح کی‌یف برای پایان جنگ خبر داد که به «طرح پیروزی» موسوم شده است. یکی از درخواست‌های اوکراین در این طرح این است که کشور‌های غربی به کی‌یف اجازه دهند این کشور با استفاده از تسلیحات دوربردی که از غرب دریافت کرده، به اهدافی در عمق خاک روسیه حمله کند.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، «ولادیمیر پوتین»، رئیس‌جمهور روسیه گفته است که کشور‌های ناتو نه‌تن‌ها در مورد امکان اجازه‌دادن به کی‌یف برای استفاده از سلاح‌های دوربرد غربی علیه روسیه بحث می‌کنند، بلکه اساساً در حال تصمیم‌گیری در مورد دخالت مستقیم در درگیری اوکراین هستند. پوتین هشدار داد که مشارکت مستقیم کشور‌های غربی در این مناقشه، ماهیت آن را تغییر خواهد داد و مسکو مجبور خواهد شد بر اساس تهدیداتی که علیه روسیه ایجاد می‌شود، تصمیم بگیرد.

کلمات کلیدی: روسیه اوکراین
مطالب مرتبط
ارسال نظر