زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی

واکنش اژه‌ای به تروریستی نامیدن سپاه توسط اروپا

واکنش اژه‌ای به تروریستی نامیدن سپاه توسط اروپا رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: بدون‌تردید اقدام خصمانه اروپایی‌ها در تروریستی نامیدن سپاه قهرمان، بدون پاسخ نخواهد ماند و آنها عواقب و تبعات این حماقت‌ خود را خواهند دید و درک خواهند کرد که رونویسی از دست آمریکایی‌های شرور برای‌شان گران تمام خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۰ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 January 30
کد خبر: ۳۰۰۵۸۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ غلامحسین محسنی اژه‌ای، در حاشیه مراسم عبادی سیاسی نماز جمعه تهران، در پاسخ به سوال خبرنگاری با اشاره به اقدام خصمانه اتحادیه اروپا در تروریستی اعلام کردن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، اظهار کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به جهانیان ثابت کرده که در خط مقدم مبارزه با تروریسم جهانی و منطقه‌ای است؛ اروپایی‌ها که در اقدامی خصمانه و در تبعیت از رژیم‌های شیطانی آمریکا و اسرائیل، سپاه سرافراز را تروریستی نامیده‌اند، مطلوب است یک دهه پیش را به یاد آورند که در هراس و وحشت از داعشِ آمریکاساخته به سر می‌بردند و این سپاه قهرمان بود که با رشادت‌های حاج قاسم سلیمانی و همرزمانش، داعش را مضمحل و ازاله کرد.

رئیس قوه قضاییه یادآور شد: البته از اروپایی‌ها که در تبعیت محض از واشنگتن و تل‌آویو به سر می‌برند و بر همین مبنا، با گروهک تروریستی و متوحشی نظیر منافقین، روابط پیدا و پنهان دارند، عجیب نیست که ضدتروریستی‌ترین نهاد جهان یعنی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را تروریستی بنامند.

رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: بدون‌تردید اقدام خصمانه اروپایی‌ها در تروریستی نامیدن سپاه قهرمان، بدون پاسخ نخواهد ماند و آنها عواقب و تبعات این حماقت‌ خود را خواهند دید و درک خواهند کرد که رونویسی از دست آمریکایی‌های شرور برای‌شان گران تمام خواهد شد.

قاضی‌القضات خاطرنشان کرد: تروریستی نامیدن سپاه پاسداران توسط اروپایی‌ها از منظر نقض اصول حقوق بین‌الملل و اصل مصونیت دولت‌ها همچنین نقض صلح و امنیت بین‌المللی، مشهود است و این امر بار دیگر ثابت می‌کند که اتحادیه اروپا، نهادی منفعل و مسلوب‌الاراده در برابر آمریکاست.

کلمات کلیدی: اژه ای
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار