تعطیلی تمامی ادارات شهرستان زهک در روز یکشنبه تهران از فردا یکشنبه گرم‌تر می‌شود وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده؛ رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان جزئیات جدید از فرونشست زمین در مترو پرند جاده چالوس یکطرفه شد درمان ترکیبی سرطان پستان با هیدروژل حساس به نور/ نابودی بیش از ۸۰ درصد سلول‌های سرطانی تقویم شهریور ۱۴۰۵ با مناسبت‌ها و تعطیلات رسمی + جدول کامل پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان

واکنش اژه‌ای به تروریستی نامیدن سپاه توسط اروپا

واکنش اژه‌ای به تروریستی نامیدن سپاه توسط اروپا رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: بدون‌تردید اقدام خصمانه اروپایی‌ها در تروریستی نامیدن سپاه قهرمان، بدون پاسخ نخواهد ماند و آنها عواقب و تبعات این حماقت‌ خود را خواهند دید و درک خواهند کرد که رونویسی از دست آمریکایی‌های شرور برای‌شان گران تمام خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۰ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 January 30
کد خبر: ۳۰۰۵۸۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ غلامحسین محسنی اژه‌ای، در حاشیه مراسم عبادی سیاسی نماز جمعه تهران، در پاسخ به سوال خبرنگاری با اشاره به اقدام خصمانه اتحادیه اروپا در تروریستی اعلام کردن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، اظهار کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به جهانیان ثابت کرده که در خط مقدم مبارزه با تروریسم جهانی و منطقه‌ای است؛ اروپایی‌ها که در اقدامی خصمانه و در تبعیت از رژیم‌های شیطانی آمریکا و اسرائیل، سپاه سرافراز را تروریستی نامیده‌اند، مطلوب است یک دهه پیش را به یاد آورند که در هراس و وحشت از داعشِ آمریکاساخته به سر می‌بردند و این سپاه قهرمان بود که با رشادت‌های حاج قاسم سلیمانی و همرزمانش، داعش را مضمحل و ازاله کرد.

رئیس قوه قضاییه یادآور شد: البته از اروپایی‌ها که در تبعیت محض از واشنگتن و تل‌آویو به سر می‌برند و بر همین مبنا، با گروهک تروریستی و متوحشی نظیر منافقین، روابط پیدا و پنهان دارند، عجیب نیست که ضدتروریستی‌ترین نهاد جهان یعنی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را تروریستی بنامند.

رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: بدون‌تردید اقدام خصمانه اروپایی‌ها در تروریستی نامیدن سپاه قهرمان، بدون پاسخ نخواهد ماند و آنها عواقب و تبعات این حماقت‌ خود را خواهند دید و درک خواهند کرد که رونویسی از دست آمریکایی‌های شرور برای‌شان گران تمام خواهد شد.

قاضی‌القضات خاطرنشان کرد: تروریستی نامیدن سپاه پاسداران توسط اروپایی‌ها از منظر نقض اصول حقوق بین‌الملل و اصل مصونیت دولت‌ها همچنین نقض صلح و امنیت بین‌المللی، مشهود است و این امر بار دیگر ثابت می‌کند که اتحادیه اروپا، نهادی منفعل و مسلوب‌الاراده در برابر آمریکاست.

کلمات کلیدی: اژه ای
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار