تیم تروریستی سلطنت‌طلبان در نورآباد به دام افتاد دولت آرایش جدید اقتصادی گرفت/ چرا محسن رضایی به جلسه آمد؟ ماجرای بارداری دوقلوی زهرا حدادعادل و مرگ یکی از جنین‌ها فوری/ فعال شدن پدافند در قشم/ پرنده متخاصم رهگیری شد توضیح سخنگوی ارتش درباره احتمال تجاوز زمینی آمریکا خبر ورود افراد مسلح به داخل کشور صحت دارد؟ پزشکیان: ایران امروز در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی تاریخ خود قرار دارد سرلشکر ایزدی: دشمن از ملت بزرگ ایران شکست خورده؛ تسلیم نمی‌شویم متلاشی شدن یک تیم تروریستی در استان سیستان و بلوچستان واکنش سرلشکر رضایی به توهمات ترامپ: واقعیت را ایران رقم می‌زند روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد

سردار جاویدان فرمانده جدید مرزبانی فراجا شد؛ تمرکز بر چابک‌سازی و دیپلماسی مرزی

سردار جاویدان فرمانده جدید مرزبانی فراجا شد؛ تمرکز بر چابک‌سازی و دیپلماسی مرزی فرمانده کل انتظامی کشور طی حکمی فرمانده جدید مرزبانی فراجا را منصوب و امروز در مراسم معارفه وی شرکت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۹ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 February 03
کد خبر: ۳۰۰۹۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، سردار احمدرضا رادان فرمانده کل انتظامی کشور ۴ محور اصلی مأموریت مرزبانی را «اجرای مأموریت»، «سرمایه انسانی»، «تجهیزات و امکانات» و «دیپلماسی مرزی» عنوان کرده و می‌گوید که چابک‌سازی، تمرکز هوشمند بر نقاط هدف، ارتقای توان دریابانی و مرزبانی در مناطق حساس، استفاده مؤثر از تجهیزات مدرن، توجه ویژه به معیشت، مسکن، آموزش و شایسته‌گزینی در حوزه سرمایه انسانی از اولویت‌های جدی مرزبانی است.

تقویت تعامل با کشورهای همسایه، تعمیق مشارکت با مرزنشینان و توسعه همکاری با دستگاه‌های لشکری و کشوری از جمله وزارت کشور، وزارت امور خارجه و مجلس شورای اسلامی از جمله موارد مورد تاکید فرماندهی در مرزبانی فراجاست.

سردار رادان با تقدیر از خدمات سردار گودرزی می‌گوید که سردار جاویدان با طی کردن مسیر خدمت به‌صورت پله‌پله و تجربه فرماندهی در استان‌های مختلف به‌ویژه استان هرمزگان، از شناخت دقیق مأموریت‌ها و ظرفیت‌های مرزبانی برخوردار است و این انتخاب پس از مشورت‌های گسترده انجام شده است.
صبح امروز با حضور فرمانده کل انتظامی کشور سردار احمدرضا رادان، مراسم تکریم سردار احمدعلی گودرزی و معارفه سردار علی‌اکبر جاویدان به سمت فرمانده مرزبانی فراجا برگزار شد./فارس

کلمات کلیدی: فراجا
ارسال نظر
captcha