دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند

گروه دوستان منشور ملل متحد اقدام اروپا علیه سپاه پاسداران را محکوم کرد

گروه دوستان منشور ملل متحد اقدام اروپا علیه سپاه پاسداران را محکوم کرد گروه دوستان دفاع از منشور ملل متحد در بیانیه‌ای اقدام خصمانه اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران را محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۱ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 February 05
کد خبر: ۳۰۱۰۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ گروه دوستان دفاع از منشور ملل متحد با صدور یک بیانیه ویژه، اقدام اخیر اتحادیه اروپا در طرح اتهامات بی‌اساس علیه جمهوری اسلامی ایران و نیروهای مسلح آن، به‌ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به‌شدت محکوم کرد.

در این بیانیه، اعضای این گروه با رد قاطع رویکردهای سیاسی‌محور، اعلام کردند که اقدامات غیرقانونی اتحادیه اروپا که در تاریخ 30 ژانویه 2026 علیه بخشی از نیروهای مسلح یک دولت مستقل و دارای ساختار قانونی اتخاذ شده، نقض آشکار اصول بنیادین حقوق بین‌الملل از جمله اصل برابری حاکمیتی دولت‌ها و اصل عدم مداخله در امور داخلی کشورهاست و با اهداف و اصول مندرج در منشور ملل متحد نیز مغایرت دارد.

گروه دوستان دفاع از منشور ملل متحد همچنین تأکید کرد که بر اساس یکی از اصول مسلم حقوق بین‌الملل، دولت‌ها به‌عنوان واحدهایی برابر و مستقل، حق اعمال صلاحیت یا تحمیل اقدامات یک‌جانبه علیه یکدیگر را ندارند و نمی‌توانند نیروهای مسلح قانونی و دارای مبنای قانون اساسیِ یک دولت مستقل را تحت اقدامات غیرقانونی، از جمله انتساب برچسب‌های بی‌اساس «تروریستی» یا اعمال اقدامات قهری یک‌جانبه، قرار دهند. در این بیانیه تصریح شده است که چنین اقداماتی سابقه‌ای خطرناک ایجاد کرده، تلاش‌های واقعی مقابله با تروریسم را تضعیف می‌کند و در نهایت در خدمت منافع گروه‌های تروریستی قرار می‌گیرد.

در پایان، اعضای این گروه با قدردانی از نقش جمهوری اسلامی ایران و نیروهای مسلح آن، به‌ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در مقابله و پیشگیری از تروریسم در منطقه، از جمله در مبارزه با داعش، بر همبستگی مستمر خود با ملت و دولت جمهوری اسلامی ایران، به‌عنوان یکی از اعضای بنیان‌گذار این گروه، تأکید کردند.

کلمات کلیدی: سازمان ملل سپاه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار