رهبر معظم انقلاب: ملّت ایران؛ دشمن را مأیوس کنید جزئیات تصمیم گیری نهایی در دو موضوع افزایش حقوق کارمندان و تأمین منابع کالابرگ تازه‌ترین خبر‌ها درباره تبدیل وضعیت رانندگان استیجاری ایثارگر بلاتکلیفی یک میلیون نیروی شرکتی با وجود مصوبه مجلس/ سرانجام طرح ساماندهی چه می‌شود؟ دستور عارف برای تدوین طرح ایجاد پایداری نسبی در قیمت ۱۱۰ کالای پرمصرف در جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با حضور فرمانده مرزبانی چه گذشت؟ جلسه ستاد بررسی حوادث دی‌ماه به دستور رئیس‌جمهوری برگزار شد وکیل آذر منصوری بازداشت موکّلش را تأیید کرد نرگس محمدی به حبس و تبعید محکوم شد آذر منصوری رئیس جبهه اصلاحات بازداشت شد جزئیات لایحه تغییر ساعت رسمی کشور و ساعت کاری کارمندان دولت قائم‌پناه: در نظرسنجی که انجام شده، اکثریت مردم از عملکرد دستگاه‌های اجرایی رضایت نداشتند / سبک زندگی افراد جامعه را به رسمیت بشناسیم ساعت رسمی کشور تغییر می‌کند؟ قربان بهزادیان نژاد بازداشت شد موشک خرمشهر ۴ هیولای ایرانی را بشناسید

تازه‌ترین خبر‌ها درباره تبدیل وضعیت رانندگان استیجاری ایثارگر

سازمان امور اداری و استخدامی کشور در پاسخ به یکی از مطالب انتقادی درباره رانندگان استیجاری ایثارگر جوابیه‌ای صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۲ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 February 08
کد خبر: ۳۰۱۳۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، سازمان اداری و استخدامی کشور در جوابیه‌ای به گزارش «تجمع رانندگان استیجاری ایثارگر مقابل نهاد ریاست جمهوری / در انتظار یک امضا» واکنش نشان داد.

متن این جوابیه به شرح ذیل است:

موضوع: بررسی و تدقیق خبر برا شماره کد ۱۷۳۳۳۹۹

با سلام و احترام.

با عنایت و احترام به حرفه‌ای‌گری و رسالت اطلاع‌رسانی دقیق و شفاف خبرگزاری وزین ایلنا، به اطلاع می‌رساند خبر منتشر شده با عنوان «تجمع رانندگان استیجاری ایثارگر مقابل نهاد ریاست جمهوری/ در انتظار یک امضا!» مورخ ۶ دی‌ماه ۱۴۰۴، نیازمند بررسی و تدقیق است.

بر اساس دادنامه شماره ۱۴۰۳۳۱۲۹۰۰۰۲۴۳۲۰۰۵ مورخ ۱۱/۱۰/۱۴۰۳ هیأت عمومی دیوان عدالت اداری، وضعیت رانندگان استیجاری ایثارگر مشمول تبدیل وضع نمی‌شود و سازمان اداری و استخدامی کشور نیز مکلف به اقدام مطابق رأی مذکور است؛ لذا این موضوع از اختیار این سازمان خارج بوده و ادعای موجود در خبر مبنی بر «معطل یک امضا بودن» یا «۸۰ درصد پیشرفت کار» با واقعیت قانونی همخوانی ندارد.

انتظار می‌رود خبرگزاری وزین ایلنا در انتشار اخبار مربوط به مسائل حقوقی و اداری، با استناد به اسناد رسمی و بررسی دقیق‌تر، از ایجاد سوءتفاهم در اذهان عمومی جلوگیری کند. همچنین شایسته است معطوف به ماده ۲۳ قانون مطبوعات، توضیحاتی در خصوص رأی دیوان عدالت اداری و تأثیر آن بر این پرونده (با اشاره به این خبر) منتشر شود تا خوانندگان تصویر کامل‌تری از موضوع داشته باشند.

امید است با رعایت اصل بی‌طرفی و دقت حرفه‌ای، زمینه برای اطلاع‌رسانی شفاف و مبتنی بر واقعیت فراهم شود.

حسین رحمانیان- رئیس مرکز روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان اداری و استخدامی کشور

تازه‌ترین خبر‌ها درباره تبدیل وضعیت رانندگان استیجاری ایثارگر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار