وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم

رهبر معظم انقلاب: ملّت ایران؛ دشمن را مأیوس کنید

رهبر معظم انقلاب: ملّت ایران؛ دشمن را مأیوس کنید رهبر انقلاب بیان کردند: حضور مردم در راهپیمایی و ابراز وفاداری به جمهوری اسلامی باعث عقب‌نشینی دشمن از طمع‌ورزی علیه ایران و منافع ملی خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۳ - ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 February 09
کد خبر: ۳۰۱۳۹۷
 

به گزارش  راهبردمعاصر، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در آستانه ۲۲ بهمن ماه و چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، خطاب به ملّت ایران پیامی تلویزیونی صادر کردند. متن کامل بیانیات به شرح ذیل است:

بسم الله الرّحمن الرّحیم

روز ۲۲ بهمن در هر سال روز رونمایی از قدرت و عزت ملّت ایران است. ملّتی بحمدالله با انگیزه، با اراده، ثابت‌قدم، قدردان، و آگاه از مصالح و مفاسد خود. آن روزی که ۲۲ بهمن اول، اتفاق افتاد، ملّت ایران یک فتح بزرگ کرد. توانست خودش را و کشورش را از دخالت بیگانگان نجات بدهد. آن بیگانگان در طول این سالها همیشه خواسته‌اند دوباره وضعیت سابق را برگزار کنند.

ملّت ایران ایستاده. مظهر این ایستادگی روز ۲۲ بهمن است. این راهپیمایی در دنیا بی‌نظیر است. هرگز در هیچ جای دنیا ما سراغ نداریم که هر سال بعد از سالهای متمادی روز استقلال و روز ملّی کشور اینجور با جمعیتهای عظیم در سراسر کشور مواجه بشود و بتوانند خودشان را نشان بدهند. امروز ملّت ایران با راهپیمایی در خیابانها خودش را نشان میدهد. و کسانی را که طمع در ایران اسلامی و در جمهوری اسلامی و در منافع این ملّت دارند، اینها را وادار میکند به عقب‌نشینی.

قدرت ملّی بیش از آنکه به موشک و هواپیما ارتباط داشته باشد، به اراده‌ی ملّتها و ایستادگی ملّتها ارتباط پیدا میکند. شما بحمدالله ایستادگی را نشان دادید و اراده‌ی خودتان را نشان دادید. در قضایای مختلف باز هم نشان بدهید. دشمن را مأیوس کنید. تا دشمن مأیوس نشود، در معرض آزار و اذیت قرار میگیرند یک ملّت. باید دشمن را مأیوس کرد.

مأیوس‌بودن دشمن با اتّحاد شماست، با قدرت فکر و اراده‌ی شماست، با انگیزه‌ی شماست، با ایستادگی در مقابل وسوسه‌های دشمن است. اینها قدرت ملی را تشکیل میدهد.

ان‌شاءالله جوانان ما در میدانهای مختلف، در میدان علم، در میدان عمل، در میدان تقوی و اخلاق، در میدان پیشرفتهای مادی و معنوی هر چه بیشتر بتوانند پیش بروند و اقدام کنند و افتخار برای کشور درست کنند و روز ۲۲ بهمن مظهر همه‌ی اینهاست. در خیابانها همه ظاهر میشوند و شعار میدهند و حقایق را بیان میکنند و همبستگی خودشان را اعلام میکنند، وفاداری خودشان را به جمهوری اسلامی ملّت ایران اعلام میکند.

امیدواریم ان‌شاءالله این ۲۲ بهمن هم مثل همه‌ی ۲۲ بهمن‌های سالهای گذشته شکوه ملّت ایران را مضاعف کند، افزون کند و ملّتهای دیگر را، دولتها و قدرتها و دیگران را در مقابل ملّت ایران وادار به خضوع و خشوع بکند که ان‌شاءالله همین جور هم خواهد شد./مهر

والسلام علیکم و رحمةالله و برکاته. ۱۴۰۴/۱۱/۲۰

کلمات کلیدی: رهبر انقلاب
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار