امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟

واکنش تند پزشکی قانونی به شایعه ۵۰ جسد ناشناس زنان معترض

واکنش تند پزشکی قانونی به شایعه ۵۰ جسد ناشناس زنان معترض سازمان پزشکی قانونی کشور در پی انتشار مطلبی با عنوان «۵۰ جسد ناشناس زنان معترض تهرانی» در برخی صفحات اجتماعی، به منظور تنویر افکار عمومی و رفع هرگونه ابهام توضیح داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۰ - ۲۵ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 February 14
کد خبر: ۳۰۱۷۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، در پی انتشار مطلبی بی اساس با عنوان «۵۰ جسد ناشناس زنان معترض تهرانی» در برخی صفحات اجتماعی، روابط عمومی سازمان پزشکی قانونی کشور ضمن تکذیب جدی این مطلب و محتوای درج شده در آن، به منظور تنویر افکار عمومی و رفع هرگونه ابهام از ذهن مردم توضیحاتی را در این زمینه ارائه داد.

در این مطلب تعداد پیکرهای زنان ناشناس تهرانی ۵۰ نفر عنوان شده است، این در حالی است که تمامی بانوان جان‌باخته در حوادث دی‌ماه شناسایی و تحویل بستگان شده‌اند و پیکر هیچ بانوی ناشناس مرتبط با حوادث ماه گذشته در این مرکز وجود ندارد.

بر اساس آخرین استعلام صورت‌گرفته از مرکز تشخیصی و آزمایشگاهی استان تهران، در روز ۱۱ بهمن (روز ادعایی بازدید از مرکز) تنها ۷ پیکر ناشناس از حوادث دی‌ماه در آن مرکز وجود داشته که همگی مرد بوده‌اند، لذا طرح ادعای دیدن تصاویر پیکرهای ناشناس زن که اساسا وجود خارجی ندارند کاملا غیرواقعی و کذب محض است.
این اطلاعیه همچنین می افزاید: هیچ بازدیدی هم تحت عنوان انجمن جامعه‌شناسی دانشگاه تربیت مدرس از پزشکی قانونی و مجموعه‌های مرتبط این سازمان انجام نشده است.

به نظر می‌رسد با وجود شفاف‌سازی‌های انجام‌شده و روشن شدن کذب بودن انواع شایعات و مطالب غیرواقعی پیشین رسانه‌های معاند مانند دفن جمعی پیکرها، دریافت پول از خانواده جان‌باختگان، اعلام اعداد و ارقام عجیب و غیرواقعی از تعداد جان‌باختگان، زنده شدن درگذشتگان و...، برخی افراد و رسانه‌ها با ادامه شیوه همیشگی خود و اصرار بر طرح ادعاهای دروغین جدید به دنبال رسیدن به اهداف شوم خود هستند.

بر اساس گزارش روابط عمومی پزشکی قانونی کشور، یادآور می‌شود سازمان پزشکی قانونی کشور در تمامی حوادث و بحران‌های مختلف، از جمله حوادث تلخ و ناگوار دی‌ماه ۱۴۰۴، با تلاش شبانه‌روزی پزشکان و کارکنان خدوم خود، تمام توان و امکاناتش را برای تعیین هویت و علت فوت قربانیان در کوتاه‌ترین زمان ممکن به کار گرفته است تا ضمن انجام مراحل قانونی، به کاهش آلام خانواده‌ها کمک نماید./همشهری

کلمات کلیدی: پزشکی قانونی
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار