نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

کُردها بر سر نامزد ریاست جمهوری عراق به توافق نرسیدند

کُردها بر سر نامزد ریاست جمهوری عراق به توافق نرسیدند وزیر خارجه عراق اعلام کرد که حزب دموکرات کردستان عراق و اتحادیه میهنی بر سر نامزد ریاست جمهوری توافق نکردند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۲ - ۲۶ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 February 15
کد خبر: ۳۰۱۸۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، فؤاد حسین، وزیر خارجه عراق در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ اعلام کرد که حزب دموکرات کردستان عراق و اتحادیه میهنی بر سر نامزد ریاست جمهوری توافق نکردند.

رئیس دستگاه دیپلماسی عراق اظهار داشت که در نشست مسعود بارزانی و بافل طالبانی در ۱۱ فوریه انجام شد مساله منصب ریاست جمهوری بررسی نشد و تاکنون دو طرف بر سر یک نامزد مشترک توافق نکرده اند.

وزیر خارجه عراق که خود عضو حزب دموکرات کردستان است، افزود: کردها باید برای انتخاب رئیس جمهور یک موضع واحد داشته باشند.

وی در ادامه به دلایل اصلی انتقال زندانیان داعشی از سوریه به عراق پرداخت و گفت که یکی از دلایل اصلی انتقال زندانیان داعشی از زندان‌های نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد) به عراق، نگرانی از فرار آنها و تهدید احتمالی آنها برای عراق بود.

وزیر خارجه عراق اظهار داشت که تاکنون ۵۷۱۴ زندانی داعشی از سوریه به عراق منتقل شده‌ که ۴۷۰ نفر از آنها عراقی و بقیه از کشورهای دیگر هستند.

فؤاد حسین از ارتباط مستمر با کشورهای دیگر برای بازگرداندن شهروندان داعشی خبر داد و گفت که این فرآیند طولانی است و آسان نیست.

پیش‌تر محمد شیاع السودانی، نخست وزیر پیشبرد عراق نیز از کشورهای جهان خواست شهروندان خود را که عضو داعش هستند، تحویل گرفته و محاکمه کنند تا عادلانه مجازات شوند.

السودانی افزود که انتقال موقت اعضای گروهک تروریستی داعش به زندان‌های عراق برای حفظ امنیت ملی و امنیت منطقه بود./مشرق

کلمات کلیدی: عراق
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار