پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

نتانیاهو: جاسوسان ایران در اسرائیل تابعیت خود را از دست می‌دهند

نتانیاهو: جاسوسان ایران در اسرائیل تابعیت خود را از دست می‌دهند نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی دستور آغاز روند حقوقی برای لغو تابعیت شهرک‌نشین‌هایی را صدر کرده که اسرائیل آن‌ها را به جاسوسی برای ایران در جریان جنگ محکوم کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۳ - ۲۶ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 February 15
کد خبر: ۳۰۱۸۳۴

به گزارش راهبردمعاصر، بنیامین نتانیاهو با حمایت دادستان کل اسرائیل گالی بهاراو میارا به نهادهای امنیتی و اجرایی رژیم صهیونیستی دستور داده است پس از تکمیل روند دادرسی و صدور حکم قطعی و لازم‌الاجرا در پرونده‌های جاسوسی جدی به نفع جمهوری اسلامی ایران، پیگیری لغو تابعیت را آغاز کنند.

روزنامه اسرائیل هیوم گزارش کرد، نتانیاهو در جلسه‌ای غیرعلنی فعالیت‌های جاسوسی علیه اسرائیل را «نقض بنیادی اعتماد» توصیف کرد و گفت با این موضوع با نهایت شدت برخورد می‌کند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی مدعی هستند که در دو سال گذشته حدود ۴۰ کیفرخواست علیه نزدیک به ۶۰ متهم که ادعا می‌شود توسط ایران جذب شده‌اند، تنظیم شده است.

بر اساس گزارش اسرائیل هیوم، نمایندگان دفتر دادستان کل، وزارت دادگستری و اداره جمعیت و مهاجرت اسرائیل به نتانیاهو اعلام کردند که چنین اقدامی از نظر حقوقی امکان‌پذیر است، اما تنها پس از صدور حکم نهایی در پرونده‌های جاسوسی سنگین.

بر اساس «قانون تابعیت» اراضی اشغالی، تابعیت افرادی که مرتکب «نقض وفاداری به دولت اسرائیل» شده‌اند، از جمله محکومان به جاسوسی یا خیانت، قابل لغو است. تا پیش از این، این بند عمدتاً برای شهروندان عرب اسرائیلی متهم به فعالیت‌های تروریستی مدنظر قرار گرفته بود.

طبق این گزارش، در عمل، پیامدهای لغو تابعیت ممکن است محدود باشد. فردی که تابعیت اسرائیلی خود را از دست بدهد اما تابعیت کشور دیگری را نداشته باشد، همچنان حق دریافت اقامت دائم در اراضی اشغالی را خواهد داشت و می‌تواند در اراضی اشغالی زندگی کند.

در ۹ فوریه، کیفرخواست مهمی علیه دو برادر ۲۰ ساله اهل قدس شرقی صادر شد که رژیم صهیونیستی آن‌ها را متهم کرد با مأموران اطلاعاتی ایران در ارتباط بوده و در ازای دریافت پول، اطلاعات مختلف مرتبط با امنیت را منتقل کرده‌اند.

سازمان امنیت داخلی اسرائیل (شین بت)، در یادداشتی رسمی در یکی از پرونده‌های جاسوسی هشدار داده است در اراضی اشغالی جاسوسی به نفع ایران افزایش چشمگیری یافته است و این روند «سطح خطر بالایی» ایجاد کرده است.

به گفته این نهاد، افزایش تعداد پرونده‌ها و تبدیل شدن آن به یک پدیده گسترده نشان می‌دهد که بازدارندگی فعلی کافی نیست./مشرق

کلمات کلیدی: نتانیاهو
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار