ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک

ادعای سی‌بی‌اس‌نیوز از سناریوی عدم توافق ایران با آمریکا

ادعای سی‌بی‌اس‌نیوز از سناریوی عدم توافق ایران با آمریکا رسانه آمریکایی به نقل از منابعی آگاه گزارش داد رئیس‌جمهور ایالات متحده سناریوی «عدم توافق» با ایران را به نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ارائه کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۱ - ۲۶ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 February 15
کد خبر: ۳۰۱۸۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، «سی‌بی‌اس نیوز» شامگاه یکشنبه به نقل از منابعی آگاه که نام خود را فاش نکردند، گزارش داد: «دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در دیداری که در ماه دسامبر در مارالاگو با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل داشت، به او گفت که اگر توافقی بین واشنگتن و تهران حاصل نشود، رئیس‌جمهور آمریکا از حمله اسرائیل به برنامه موشک‌های بالستیک ایران حمایت خواهد کرد.»

دو ماه پس از این دیدار، سی‌بی‌اس نیوز مدعی شد که مذاکرات داخلی بین چهره‌های ارشد نظامی و اطلاعاتی ایالات متحده برای بررسی «احتمال حمایت از دور جدیدی از حملات اسرائیل به ایران آغاز شده است».

دو مقام آمریکایی دیگر در گفت‌و‌گو با سی‌بی‌اس نیوز ادعا کردند: «بررسی‌های آمریکایی‌ها کمتر بر این موضوع متمرکز بوده که آیا اسرائیل می‌تواند اقدامی انجام دهد یا خیر، بلکه بیشتر بر چگونگی کمک ایالات متحده از جمله ارائه سوخت‌رسانی هوایی به هواپیما‌های اسرائیلی و موضوع حساس کسب اجازه پرواز از کشور‌های واقع در مسیر احتمالی، متمرکز بوده است.»

این درحالیست که اردن، عربستان سعودی و امارات متحده عربی همگی علنا اعلام کرده‌اند که اجازه استفاده از حریم هوایی خود را برای هیچ حمله‌ای به ایران نخواهند داد.

«مارکو روبیو» وزیر امور خارجه آمریکا روز یکشنبه گفت که «به‌وضوح اعلام کرده که دیپلماسی را در مورد ایران ترجیح می‌دهد» و در عین حال تایید کرد که «استیو ویکتاف» فرستاده ویژه ریاست‌جمهوری آمریکا و «جارد کوشنر» داماد و مشاور ترامپ در گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم با ایران شرکت خواهند کرد.

«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران یکشنبه شب در صدر یک هیات دیپلماتیک برای انجام دومین دور مذاکرات هسته‌ای و انجام برخی رایزنی‌های دیپلماتیک تهران را به مقصد ژنو، سوئیس ترک کرد./ ایسنا 

کلمات کلیدی: مذاکرات آمریکا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار