نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

ترامپ: حماس باید به تعهد خود برای خلع سلاح عمل کند

ترامپ: حماس باید به تعهد خود برای خلع سلاح عمل کند رئیس‌جمهور آمریکا با بیان اینکه کشور‌های عضو شورای صلح قصد اعزام هزاران سرباز برای شرکت در نیروی تثبیت غزه را دارند، مدعی شد که جنبش حماس باید به تعهد خود برای «خلع سلاح» عمل کند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۷ - ۲۶ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 February 15
کد خبر: ۳۰۱۸۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا شامگاه یکشنبه با انتشار پستی در شبکه اجتماعی تروث سوشال نوشت: «هیات صلح پتانسیل نامحدودی دارد. اکتبر گذشته، من طرحی برای پایان دائمی درگیری در غزه منتشر کردم و چشم‌انداز ما به اتفاق آرا توسط شورای امنیت سازمان ملل متحد تصویب شد.»

رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه تاکید کرد: «اندکی پس از آن، ما کمک‌های بشردوستانه را با سرعت بی‌سابقه‌ای تسهیل و آزادی هر اسیر زنده و مرده را تضمین کردیم. همین ماه گذشته، تعدادی از اعضای بنیانگذار برجسته در داووس سوئیس به من پیوستند تا تشکیل رسمی آن را جشن بگیرند و چشم‌انداز جسورانه‌ای را برای غیرنظامیان در غزه و سپس در نهایت فراتر از غزه یعنی صلح جهانی، ارائه دهند!»

ترامپ افزود: «در تاریخ ۱۹ فوریه ۲۰۲۶ (۳۰ بهمن ماه)، اعضای هیات صلح دوباره در موسسه صلح دونالد جی. ترامپ در واشنگتن دی‌سی به من ملحق خواهند شد، جایی که اعلام خواهیم کرد که کشور‌های عضو بیش از ۵ میلیارد دلار برای تلاش‌های بشردوستانه و بازسازی غزه متعهد شده‌اند و هزاران پرسنل را به نیروی بین‌المللی تثبیت و پلیس محلی برای حفظ امنیت و صلح برای غزه اختصاص داده‌اند.»

رئیس‌جمهور آمریکا در پایان ادعا کرد: «از همه مهم‌تر، حماس باید به تعهد خود به خلع سلاح کامل و فوری پایبند باشد. هیات صلح، مهم‌ترین نهاد بین‌المللی در تاریخ خواهد بود و افتخار می‌کنم که به‌عنوان رئیس آن خدمت کنم.»/ ایسنا 

کلمات کلیدی: ترامپ حماس
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار