اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

فرار نافرجام؟ بازداشت وزیر پیشین انرژی در مرز اوکراین

فرار نافرجام؟ بازداشت وزیر پیشین انرژی در مرز اوکراین منابع خبری از بازداشت «هرمان هالوشچنکو» وزیر پیشین انرژی اوکراین و متهم به فساد در مرز این کشور خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۶ - ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 February 16
کد خبر: ۳۰۱۹۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، منابع خبری از بازداشت «هرمان هالوشچنکو» وزیر پیشین انرژی اوکراین در مرز این کشور خبر دادند؛ اقدامی که به گفته یک منبع آگاه، در پی تلاش وی برای خروج از اوکراین صورت گرفته است.

یک منبع مطلع به فاکس‌نیوز دیجیتال گفت هالوشچنکو روز یکشنبه پس از آن‌که از قطاری در مرز پیاده شد، بازداشت شد. به گفته این منبع، این اقدام به درخواست «دفتر ملی مبارزه با فساد اوکراین» و «دادستانی ویژه مبارزه با فساد» انجام شده و نشانه‌ای از تشدید تحقیقات گسترده ضدفساد در این کشور است.

این منبع که نخواست نامش فاش شود، مدعی شدْ «هالوشچنکو تلاش کرد از اوکراین فرار کند.»

وی افزود که نیروهای مرزبانی از پیش در جریان درخواست دفتر ملی مبارزه با فساد و دادستانی درباره او بوده‌اند و مأموریت داشته‌اند در صورت تلاش برای عبور از مرز، اقدام کنند.

دفتر ملی مبارزه با فساد اوکراین روز یکشنبه با انتشار بیانیه‌ای بدون ذکر نام هالوشچنکو اعلام کرد: «کارآگاهان امروز هنگام عبور از مرز دولتی، وزیر پیشین انرژی را در چارچوب پرونده موسوم به “میداس” بازداشت کردند.»

این نهاد افزود تحقیقات اولیه طبق ضوابط قانونی و مجوزهای قضایی در حال انجام است و جزئیات بیشتری متعاقباً اعلام خواهد شد.

پرونده «میداس» مربوط به اتهام اختلاس حدود ۱۰۰ میلیون دلاری در شرکت دولتی انرژی هسته‌ای اوکراین، «انرگوآتوم»، است. بر اساس ادعای بازرسان، منابع مالی اختصاص‌یافته به زیرساخت‌های حیاتی انرژی، از جمله تعمیرات شبکه برق در دوران جنگ پس از حملات روسیه، از طریق پرداخت‌های غیرقانونی در قراردادها منحرف شده است.

هالوشچنکو که در دولت ولودیمیر زلنسکی سمت وزارت انرژی را برعهده داشت، در ماه نوامبر از سمت خود استعفا داده بود. گزارش‌ها حاکی است چند وزیر دیگر نیز در سال ۲۰۲۵ همزمان با گسترش تحقیقات درباره یک شبکه بزرگ پولشویی مرتبط با «تیمور میندیچ» که از متحدان زلنسکی توصیف شده کناره‌گیری کرده‌اند.

این پرونده بر ساختارهای مرزی اوکراین نیز تأثیر گذاشته است. به گزارش رسانه‌های اوکراینی، رئیس پیشین مرزبانی در ماه ژانویه برکنار شد و فرد جدیدی به‌طور موقت ریاست «سرویس مرزبانی دولتی اوکراین» را برعهده گرفته است./مشرق

کلمات کلیدی: اوکراین
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار