رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

دیدار محرمانه با رضا پهلوی/ نماینده ترامپ فاش کرد

دیدار محرمانه با رضا پهلوی/ نماینده ترامپ فاش کرد نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در امور غرب آسیا در مصاحبه با فاکس‌نیوز گفت که برای دونالد ترامپ عجیب است که چرا با وجود تجهیزات نظامی مستقر در نزدیکی ایران، جمهوری اسلامی حاضر به تسلیم شدن نیست.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۶ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۴ - 2026 February 22
کد خبر: ۳۰۲۴۱۶

به گزارش راهبردمعاصر؛  استیو ویتکاف در مصاحبه با شبکه فاکس‌نیوز که بخش‌هایی از آن لحظاتی پیش منتشر شد، در خصوص واکنش ایران به حجم زیادی از تجهیزات نظامی آمریکا که در منطقه غرب آسیا مستقر شده گفت «رئیس‌جمهور امروز صبح این موضوع را از من پرسید. او ـ نمی‌خواهم بگویم ناامید است ـ بلکه بهتر است بگویم با توجه به اینکه گزینه‌های متعددی در اختیار دارد، این وضعیت برایش محل پرسش است. او کنجکاو است بداند چرا آن‌ها (ایران) چرا تحت چنین فشاری تسلیم نشده‌اند.»

غنی سازی صفر خط قرمز آمریکا است

وی در پاسخ به این پرسش که ایالات متحده در مذاکره با ایران چه خطوط قرمزی را دنبال می‌کند، گفت «به نظر من رئیس‌جمهور پیش از اعزام ما، به من و جرد کوشنر چارچوب مشخصی داده بود. خطوط قرمز تعیین شده بود: غنی‌سازی صفر.»
ویتکاف در ادامه افزود: «همچنین باید مواد هسته‌ای بازگردانده شود. آن‌ها می‌گویند برنامه‌ آن‌ها کاملاً غیرنظامی است، اما در عین حال میزان غنی‌سازی‌شان بسیار فراتر از سطح مورد نیاز برای یک برنامه هسته‌ای غیرنظامی بوده است. این سطح به ۶۰ درصد رسیده و احتمالاً تنها یک هفته با دستیابی به مواد لازم برای ساخت بمب با کیفیت صنعتی فاصله دارند. این موضوع بسیار خطرناک است و قابل پذیرش نیست.»

او تأکید کرد «این مسئله‌ای است که باید تا زمانی که آن‌ها به ما ثابت کنند قادر به رفتار مسئولانه هستند، بر آن پافشاری شود.»

ویتکاف در بخشی از مصاحبه خود به دیدار با رضا پهلوی اشاره کرد و گفت «من به دستور رئیس‌جمهور با پهلوی دیدار کردم. پهلوی فردی قدرتمند است و به کشورش اهمیت می‌دهد، اما موضوع به سیاست‌های رئیس‌جمهور ترامپ مربوط می‌شود، نه سیاست‌های پهلوی»./مشرق

کلمات کلیدی: ویتکاف
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار