رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

واکنش تند ایران به جنجال‌ترین اظهارات سفیر آمریکا؛ طرح «نیل تا فرات» رسماً محکوم شد/ هشدار به تل‌آویو

واکنش تند ایران به جنجال‌ترین اظهارات سفیر آمریکا؛ طرح «نیل تا فرات» رسماً محکوم شد/ هشدار به تل‌آویو سخنگوی وزارت امور خارجه ایران امروز، اظهارات سفیر آمریکا در تل‌آویو مبنی بر مجاز بودن تصرف سرزمین‌های عربی و اسلامی «از نیل تا فرات» توسط رژیم صهیونیستی را محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۴ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۴ - 2026 February 22
کد خبر: ۳۰۲۴۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه اظهارات سفیر آمریکا در تل‌آویو در ترغیب رژیم صهیونیستی به تداوم توسعه‌طلبی و تجاوزگری را محکوم کرد.
سخنگوی وزارت امور خارجه ایران امروز (یکشنبه) سوم اسفندماه در پیامی در شبکه ایکس، اظهارات مایک هاکیبی سفیر آمریکا در تل‌آویو مبنی بر مجاز بودن تصرف سرزمین‌های عربی و اسلامی «از نیل تا فرات» توسط رژیم صهیونیستی را محکوم کرد.

وی با اشاره به بیانیه صادره از سوی دبیرخانه سازمان همکاری اسلامی در این باره، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران، هم‌صدا با سازمان همکاری اسلامی، این «لفاظی‌های افراطی ایدئولوژیک» را محکوم می‌کند. اظهاراتی که رژیم اشغالگر را در تداوم جنایات علیه فلسطینیان و تجاوزات مستمر علیه کشورهای منطقه، بیش از پیش جسورتر می‌کند./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار