پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس روایت الجزیره از دلیل درگیری‌های مرزی میان پاکستان و افغانستان شنیده شدن صدای چند انفجار در ریاض نیروی دریایی ارتش: تعداد نفتکش‌های صدمه دیده در محدوده دریای عمان در حال افزایش است/ کشور‌ها فریب دروغ باز بودن تنگه هرمز را نخورند وقوع انفجار مهیب در بغداد + جزییات و عکس ربوده شدن ۲۰ نیروی پلیس در بلوچستان پاکستان

هشدار امنیتی سفارت آمریکا در مکزیک

هشدار امنیتی سفارت آمریکا در مکزیک به‌دنبال ناآرامی‌ها در مکزیک و عملیات ارتش این کشور برای قتل رهبر کارتل معروف، سفارت آمریکا برای برخی از ایالت‌های مکزیک هشدار امنیتی صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۰ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۴ - 2026 February 22
کد خبر: ۳۰۲۴۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، مقام فدرال مکزیک اعلام کرد که ارتش این کشور، رهبر کارتل قدرتمند نسل جدید به‌نام «نمسیو روبن اوسگوئرا سروانتس» معروف به «ال منچو»، را در عملیاتی در روز یکشنبه به قتل رساند.

طبق گزارش خبرگزاری «آسوشیتدپرس»، این مقام فدرال مکزیک که نام خود را فاش نکرده، گفت که این اتفاق در جریان یک عملیات نظامی در ایالت غربی جالیسکو رخ داده است.

این حادثه پس از چندین ساعت انسداد جاده با خودرو‌های آتش‌گرفته در جالیسکو و سایر ایالت‌ها رخ داد. چنین تاکتیک‌هایی معمولا توسط کارتل‌ها برای جلوگیری از عملیات نظامی استفاده می‌شود.

ویدئو‌هایی که در رسانه‌های اجتماعی منتشر شدند، ستون‌هایی از دود را نشان می‌دادند که بر فراز شهر پورتو والارتا، یکی از شهر‌های بزرگ جالیسکو، در حال حرکت بودند.

«ایر کانادا» اعلام کرد که پرواز‌ها به پورتو والارتا را «به دلیل وضعیت امنیتی» به حالت تعلیق درآورده و به مسافران خود توصیه کرده که به فرودگاه نروند.

همچنین، سفارت آمریکا برای برخی از ایالت‌های مکزیک هشدار امنیتی صادر و اعلام کرده که شهروندان آمریکایی «باید تا اطلاع ثانوی در محل خود بمانند».

وزارت امور خارجه ایالات متحده برای اطلاعاتی که منجر به دستگیری ال منچو شود، تا ۱۵ میلیون دلار پاداش تعیین کرده بود.

در ماه فوریه، دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا این کارتل را به‌عنوان «یک سازمان تروریستی خارجی» معرفی کرد./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار