ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت!

جزئیات نامه یک مقام ارشد حماس به عراقچی

جزئیات نامه یک مقام ارشد حماس به عراقچی رئیس شورای رهبری جنبش حماس، در نامه‌ای به وزیر خارجه کشورمان گزارش کاملی از آخرین وضعیت اجرای توافق آتش‌بس در غزه ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۴۶ - ۰۴ اسفند ۱۴۰۴ - 2026 February 23
کد خبر: ۳۰۲۴۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، «محمد درویش» رئیس شورای رهبری جنبش حماس، در نامه‌ای خطاب به «سیدعباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران ضمن تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و آرزوی سربلندی برای جمهوری اسلامی ایران، گزارش کاملی از آخرین وضعیت اجرای توافق اتش‌بس در غزه ارائه کرد.

محمد درویش در این نامه با اشاره به پایبندی کامل حماس به توافق آتش‌بس غزه، نقض‌های آشکار و فاحش توافق آتش‌بس توسط رژیم صهیونیستی، از جمله حملات روزانه به مناطق فلسطینی و ادامه کشتار مردم فلسطین به‌ویژه زنان و کودکان، بازداشت فلسطینیان، ایجاد محدودیت شدید در ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه، کارشکنی در فعالیت گذرگاه رفح و تردد شهروندان فلسطینی و جلوگیری از بازسازی زیرساخت‌های حیاتی را تشریح کرده است.

رییس شورای رهبری حماس در بخش پایانی این نامه، بر ضرورت اهتمام جدی میانجیگران و جامعه بین‌المللی برای وادار کردن رژیم اشغالگر به ایفای تعهدات خود شامل توقف فوری کشتار، قتل‌عام و نقض حقوق مردم فلسطین، پایبندی به مفاد توافق در مورد ورود کمک‌های بشردوستانه و امدادرسانی به ساکنان نوار غزه، لغو محدودیت‌های مربوط به گذرگاه رفح و تسهیل تردد مسافران، اجازه ورود سوخت، تجهیزات و ماشین‌آلات لازم برای بازسازی زیرساخت‌ها و پایبندی به قواعد بشردوستانه، توقف شکنجه و بدرفتاری با اسرای فلسطینی تاکید کرده است./ ایسنا 

کلمات کلیدی: عراقچی حماس
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار