آغاز خروج نظامیان ارتش ایالات متحده آمریکا از بزرگترین پایگاه خود در سوریه تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و ویتکاف جزئیات نامه یک مقام ارشد حماس به عراقچی احتمال حضور گروسی در سومین دور مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان در ارتباط با آخرین وضعیت مذاکرات تهران ـ واشنگتن رایزنی السودانی و فرستاده آمریکا به سوریه درباره تحولات منطقه هشدار امنیتی سفارت آمریکا در مکزیک عراقچی به ترامپ: کنجکاوید بدانید چرا تسلیم نمی‌شویم؟ چون ما «ایرانی» هستیم عمان: خوشحالیم که مذاکرات ایران و آمریکا روز پنجشنبه برگزار می‌شود منابع پاکستانی: ۸۰ تروریست در حملات به افغانستان کشته شدند عراقچی: توافقی بهتر از برجام امکان‌پذیر است آکسیوس: مذاکرات ایران و آمریکا با یک شرط جمعه برگزار می‌شود العربی الجدید: برخی گروه‌های عراقی برای حمایت نظامی از ایران در صورت جنگ آماده شده‌اند عراقچی از مذاکرات با آمریکا در روز پنجشنبه در ژنو خبر داد عراق: در حال پیگیری بازگرداندن زندانیان داعش به کشور‌های خودشان هستیم/ تروریست‌هایی که به عراق منتقل شده‌اند، به بیش از ۶۷ کشور مختلف تعلق دارند

پترائوس: حمله نظامی آمریکا به ایران نتیجه‌ای ندارد

رئیس سابق سازمان سیا خاطرنشان کرد که اقدام نظامی علیه ایران، متاسفانه منجر به تغییر نظام در این کشور نخواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۷ - ۰۴ اسفند ۱۴۰۴ - 2026 February 23
کد خبر: ۳۰۲۵۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، «دیوید پترائوس» رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) در سال‌های بین ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۲ گفت که اگر دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور ایالات متحده در بحبوحه تشدید تنش‌ها و تهدیدها بین تهران و واشنگتن تصمیم به حمله به ایران بگیرد، «این اقدام منجر به تغییر نظام در این کشور نخواهد شد».

او که با یک شبکه رادیویی گفت‌وگو می‌کرد، در ادامه اظهارات خود خاطرنشان کرد که به نظر می‌رسد رهبری ایران از مواضع خود کوتاه نمی‌آید.

پترائوس در ادامه رویکرد خصمانه و مداخله‌جویانه آمریکا گفت: «ببینید، رک و پوست‌کنده بگویم، من کاملاً موافق کاهش بیشتر برنامه موشکی یا [وارد کردن] آسیب به نیروهای امنیتی هستم اما باید خیلی هوشیار باشیم. متأسفانه این باعث تغییر نظام نخواهد شد.»

ژنرال سابق آمریکایی مدعی شد: «قابلیت‌های هسته‌ای ایران برای شرکا و متحدان ما در منطقه، از جمله اسرائیل و حمایتی که از گروه‌هایی مانند حزب‌الله، حماس، حوثی‌ها و شبه‌نظامیان شیعه در عراق ارائه می‌دهد، بسیار تهدیدآمیز است.»

وی با دفاع از تنش‌آفرینی‌های جدید رئیس جمهور آمریکا در منطقه افزود: «بنابراین، اگر ایران کمی انعطاف‌پذیری نشان ندهد، فکر می‌کنم که با نمایش بسیار بسیار قابل توجهی از قدرت نظامی آمریکا مواجه خواهد شد.»

دونالد ترامپ در روزهای اخیر بارها در اظهاراتی خصمانه تهدید کرده است که اگر مذاکرات هسته‌ای با ایران به نتیجه مورد نظر او نرسد، عواقب بدی خواهد داشت.

مقامات جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به این تهدیدات ضمن تاکید بر حق ایران برای برخورداری از انرژی هسته‌ای خاطرنشان می‌کنند که هرگونه اقدام نظامی آمریکا علیه کشور با پاسخ قاطع مواجه خواهد شد./ایسنا

کلمات کلیدی: ایران امریکا
ارسال نظر