ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵

نامه محرمانه به شهردار تهران در مورد «بام‌لند»

نامه محرمانه به شهردار تهران در مورد «بام‌لند» معاون نظارت شورای شهر تهران از ارسال نامه محرمانه به شهردار تهران در مورد وضعیت بام‌لند خبرداد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۷ - ۱۸ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 09
کد خبر: ۳۰۲۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ افشین حبیب‌زاده در مورد فعالیت مجتمع بام‌لند گفت: مدتی پیش نامه‌ای محرمانه در مورد پروژه بام‌لند و نوع قرار داد آن به شهردار تهران ارسال کردیم.

 

وی اظهار کرد: کارشناسان این قرار داد را به لحاظ حقوقی و همچنین سطح و سطوحی که در قرار داد آمده با آن چیزی که اجرایی شده را احصا کردند، در مورد شرایطی که امروز این پروژه دارد و آیا اینکه قرار داد نیاز به اصلاح دارد یا نه؟ یک اظهارنظر حقوقی شده و کارشناسان این مسائل را بررسی کردند.

 

حبیب زاده افزود: این نامه به صورت محرمانه برای شهردار ارسال شده و از حناچی درخواست کردیم که این موضوع را بررسی کند اما هنوز پاسخی به این نامه داده نشده است و مسئولان امر عنوان کردند که در حال بررسی هستند.

 

پیش از این نیز بهاره آروین رئیس کمیته شفافیت شورای شهر تهران اعلام کرده بود: متاسفانه واگذاری مجموعه "بام‌لند" نیز به گونه‌ای بود که آگهی مزایده این مجموعه به‌عنوان یکی از مهمترین معاملات شهرداری تهران در سال‌های گذشته در یک هفته‌نامه دست چندمی منتشر شد.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار