رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

سخنگوی کاخ سفید: اولویت ترامپ دیپلماسی است

سخنگوی کاخ سفید: اولویت ترامپ دیپلماسی است سخنگوی کاخ سفید درباره سیاست‌های واشنگتن در قبال ایران، با تهدید به استفاده از قدرت کشنده نظامی، مدعی شد که برای ترامپ دیپلماسی اولویت است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۵ - ۰۵ اسفند ۱۴۰۴ - 2026 February 24
کد خبر: ۳۰۲۶۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، کارولین لویت، سخنگوی کاخ سفید در گفت‌و‌گو با شبکه خبری نیوز مکس درباره سیاست ایالات متحده در قبال ایران، با تکرار تهدید‌های رئیس جمهور آمریکا در استفاده از «قدرت نظامی» در صورت لزوم گفت: اولویت دونالد ترامپ همواره دیپلماسی است.

لویت همچنین برخی گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌ها طی روز‌های اخیر را «اغراق‌آمیز و نادرست» توصیف کرد و گفت: افرادی که با استناد به منابع ناشناس درباره تصمیم احتمالی ترامپ برای اقدام علیه ایران گمانه‌زنی می‌کنند، اطلاعی از روند تصمیم‌گیری ندارند.

او تاکید کرد، هرگونه تصمیم درباره اقدام نظامی یا سیاسی، از سوی رئیس‌جمهور و بر اساس ارزیابی‌های رسمی اتخاذ می‌شود./ ایسنا 

کلمات کلیدی: آمریکا دیپلماسی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار