پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

هشدار ماکرون درباره عواقب درگیری با ایران

هشدار ماکرون درباره عواقب درگیری با ایران رئیس‌جمهور فرانسه ضمن آنکه نسبت به تشدید درگیری‌های جهان هشدار داد، ادعا کرد که پیامد‌های جنگ علیه ایران «می‌تواند به مرز‌های ما برسد».
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۶ - ۱۱ اسفند ۱۴۰۴ - 2026 March 02
کد خبر: ۳۰۳۱۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه عصر دوشنبه در سخنانی با اشاره به با اشاره به درگیری‌های جاری در هند، پاکستان، اوکراین و همچنین حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران گفت: «این موضوع پیامد‌های بسیار مستقیمی برای ما دارد. خطر عبور از خط قرمز بیشتر است؛ به این دلیل که درگیری‌های بین قدرت‌ها با کشور‌های دارنده هسته‌ای یا در حال پیشرفت در این خصوص، در حال افزایش است.»

طبق گزارش روزنامه فرانسوی «لوموند»، رئیس‌جمهور فرانسه در ادامه افزود: «پیامد‌های جنگ علیه ایران می‌تواند به مرز‌های ما نیز برسد.»

امانوئل ماکرون در ادامه به نقش بازدارندگی هسته‌ای فرانسه در اروپا پرداخت و طی این سخنرانی در یک پایگاه هسته‌ای گفت: «امنیت ما هرگز صرفاً در محدوده قلمرو ما، چه متعارف و چه هسته‌ای، تصور نشده است. بنابراین، مرحله جدیدی از بازدارندگی فرانسه می‌تواند شکل بگیرد. ما در حال آغاز چیزی هستیم که من آن را بازدارندگی پیشرفته می‌نامم.»

او در این باره افزود: «زمستان امسال، مقامات ارشد بریتانیا برای اولین بار از زمان وجود بازدارندگی ما، در یکی از رزمایش‌های نیرو‌های هوایی راهبردی ما شرکت کردند.»

ماکرون با استفاده از اصطلاح «منافع حیاتی» فرانسه، تصریح کرد: «دکترین ما مبانی اولیه خود، ویژگی کاملا دفاعی خود، امتناع از نبرد هسته‌ای و جدایی کامل و فرضی بین سلاح‌های متعارف و هسته‌ای را حفظ خواهد کرد. همچنین، هشدار هسته‌ای همیشه به صلاحدید فرانسه خواهد بود.»

او همچنین اعلام کرد: «من دستور افزایش تعداد کلاهک‌های هسته‌ای در زرادخانه‌مان را داده‌ام. ما دیگر ارقام مربوط به زرادخانه هسته‌ای خود را فاش نخواهیم کرد، برخلاف آنچه در گذشته ممکن بود.»

ماکرون با ادعایی مبنی بر اینکه ارتقاء زرادخانه هسته‌ای فرانسه «ضروری» است، گفت: «زیردریایی موشکی بالستیک هسته‌ای که پرچم فرانسه را برافراشته خواهد کرد، در سال ۲۰۳۶ به آب انداخته خواهد شد.»

رئیس‌جمهور فرانسه همچنین اظهار کرد: «باید یک سیستم کنترل تسلیحات جدید به‌طور مشترک با اتحادیه اروپا، روسیه، آمریکا و چین ایجاد شود.»/ ایسنا

کلمات کلیدی: ماکرون ایران
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار