عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

هشدار ماکرون درباره عواقب درگیری با ایران

هشدار ماکرون درباره عواقب درگیری با ایران رئیس‌جمهور فرانسه ضمن آنکه نسبت به تشدید درگیری‌های جهان هشدار داد، ادعا کرد که پیامد‌های جنگ علیه ایران «می‌تواند به مرز‌های ما برسد».
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۶ - ۱۱ اسفند ۱۴۰۴ - 2026 March 02
کد خبر: ۳۰۳۱۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه عصر دوشنبه در سخنانی با اشاره به با اشاره به درگیری‌های جاری در هند، پاکستان، اوکراین و همچنین حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران گفت: «این موضوع پیامد‌های بسیار مستقیمی برای ما دارد. خطر عبور از خط قرمز بیشتر است؛ به این دلیل که درگیری‌های بین قدرت‌ها با کشور‌های دارنده هسته‌ای یا در حال پیشرفت در این خصوص، در حال افزایش است.»

طبق گزارش روزنامه فرانسوی «لوموند»، رئیس‌جمهور فرانسه در ادامه افزود: «پیامد‌های جنگ علیه ایران می‌تواند به مرز‌های ما نیز برسد.»

امانوئل ماکرون در ادامه به نقش بازدارندگی هسته‌ای فرانسه در اروپا پرداخت و طی این سخنرانی در یک پایگاه هسته‌ای گفت: «امنیت ما هرگز صرفاً در محدوده قلمرو ما، چه متعارف و چه هسته‌ای، تصور نشده است. بنابراین، مرحله جدیدی از بازدارندگی فرانسه می‌تواند شکل بگیرد. ما در حال آغاز چیزی هستیم که من آن را بازدارندگی پیشرفته می‌نامم.»

او در این باره افزود: «زمستان امسال، مقامات ارشد بریتانیا برای اولین بار از زمان وجود بازدارندگی ما، در یکی از رزمایش‌های نیرو‌های هوایی راهبردی ما شرکت کردند.»

ماکرون با استفاده از اصطلاح «منافع حیاتی» فرانسه، تصریح کرد: «دکترین ما مبانی اولیه خود، ویژگی کاملا دفاعی خود، امتناع از نبرد هسته‌ای و جدایی کامل و فرضی بین سلاح‌های متعارف و هسته‌ای را حفظ خواهد کرد. همچنین، هشدار هسته‌ای همیشه به صلاحدید فرانسه خواهد بود.»

او همچنین اعلام کرد: «من دستور افزایش تعداد کلاهک‌های هسته‌ای در زرادخانه‌مان را داده‌ام. ما دیگر ارقام مربوط به زرادخانه هسته‌ای خود را فاش نخواهیم کرد، برخلاف آنچه در گذشته ممکن بود.»

ماکرون با ادعایی مبنی بر اینکه ارتقاء زرادخانه هسته‌ای فرانسه «ضروری» است، گفت: «زیردریایی موشکی بالستیک هسته‌ای که پرچم فرانسه را برافراشته خواهد کرد، در سال ۲۰۳۶ به آب انداخته خواهد شد.»

رئیس‌جمهور فرانسه همچنین اظهار کرد: «باید یک سیستم کنترل تسلیحات جدید به‌طور مشترک با اتحادیه اروپا، روسیه، آمریکا و چین ایجاد شود.»/ ایسنا

کلمات کلیدی: ماکرون ایران
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار