رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

علی‌اف: در هیچ عملیاتی علیه ایران مشارکت نخواهیم کرد

علی‌اف: در هیچ عملیاتی علیه ایران مشارکت نخواهیم کرد رئیس جمهور آذربایجان اعلام کرد که هرگز در عملیات علیه ایران مشارکت نداشته و ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۸ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۴ - 2026 March 05
کد خبر: ۳۰۳۳۶۷
علی‌اف: در هیچ عملیاتی علیه ایران مشارکت نخواهیم کرد

به گزارش راهبرد معاصر؛ الهام علی‌اف، رئیس جمهور آذربایجان در اظهاراتی مدعی شده است: ما هرگز و در آینده نیز در هیچ عملیاتی علیه ایران مشارکت نخواهیم کرد، اما آماده‌ایم قدرت خود را در برابر هر نیرویی نشان دهیم.

در همین رابطه، کاظم غریب آبادی، معاون وزیر امور خارجه ایران، در مصاحبه با AnewZ گفت:جمهوری اسلامی ایران جمهوری آذربایجان را هدف قرار نداده است. ما کشورهای همسایه خود را هدف قرار نمی‌دهیم.

وی ادامه داد: سیاست ایران فقط حمله به پایگاه‌های نظامی دشمنانش، از جمله ایالات متحده و رژیم‌های صهیونیستی است که در منطقه فعال هستند و برای حمله به غیرنظامیان ایرانی استفاده می‌شوند.

گفتنی است در پی اصابت چند پهپاد به فرودگاه نخجوان جمهوری آذربایجان، مجتبی دمیرچی لو سفیر کشورمان به وزارت خارجه این کشور احضار شده بود./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار