کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی

۹۶۶۹ واحد غیرنظامی در حملات هوایی اخیر آسیب دیدند

۹۶۶۹ واحد غیرنظامی در حملات هوایی اخیر آسیب دیدند رئیس جمعیت هلال احمر از آسیب به ۹۶۶۹ واحد غیرنظامی در حملات هوایی اخیر خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۸ - ۱۷ اسفند ۱۴۰۴ - 2026 March 08
کد خبر: ۳۰۳۵۰۸

به گزارش راهبردمعاصر، پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران از آسیب دیدن هزاران واحد مسکونی، تجاری و مراکز خدماتی در حوادث اخیر خبر داد و گفت: در مجموع ۹۶۶۹ واحد غیرنظامی دچار خسارت شده‌اند و تعدادی از مراکز درمانی، آموزشی و تجهیزات امدادی نیز آسیب دیده است.

پیرحسین کولیوند با اشاره به آخرین گزارش‌های ارزیابی میدانی از مناطق آسیب‌دیده اظهار داشت: بر اساس جمع‌بندی‌های انجام‌شده از گزارش تیم‌های ارزیاب و امدادی، در مجموع ۹۶۶۹ واحد غیرنظامی در این حوادث دچار خسارت شده‌اند.

وی افزود: از این تعداد، ۷۹۴۳ واحد مسکونی و ۱۶۱۷ واحد تجاری آسیب دیده‌اند که بخش قابل توجهی از زیرساخت‌های معیشتی و اقتصادی مردم را تحت تأثیر قرار داده است.

رئیس جمعیت هلال‌احمر با اشاره به خسارات وارد شده به مراکز خدمات عمومی گفت: در جریان این حوادث ۳۲ مرکز دارویی و درمانی و همچنین ۶۵ مدرسه آموزشی و پرورشی نیز دچار آسیب شده‌اند.

وی ادامه داد: علاوه بر این، ۱۳ مرکز متعلق به جمعیت هلال‌احمر نیز در این حوادث آسیب دیده است.

رئیس جمعیت هلال‌احمر همچنین به خسارات وارد شده به تجهیزات امدادی اشاره کرد و افزود: در این حوادث ۱۵ دستگاه خودروی عملیاتی شامل خودروهای نجات و ۱۳ دستگاه آمبولانس هلال‌احمر و اورژانس دچار آسیب شده‌اند.

وی با بیان اینکه امدادگران همچنان در مناطق آسیب‌دیده در حال خدمت‌رسانی هستند، گفت: در میان نیروهای امدادی نیز ۷ نفر از نیروهای امدادی در شهرهایی از جمله تهران، مهاباد و خمین دچار آسیب شده‌اند.

رئیس جمعیت هلال‌احمر در ادامه با ابراز تأسف از خسارات انسانی وارد شده افزود: متأسفانه در جریان این حوادث ۱۱ نفر از کادر درمان به شهادت رسیده‌اند و ۳۳ نفر از کارکنان حوزه درمان نیز مصدوم شده‌اند.

وی در پایان با قدردانی از تلاش شبانه‌روزی امدادگران تأکید کرد: جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران با تمام ظرفیت‌های امدادی و عملیاتی در کنار مردم آسیب‌دیده حضور دارد و روند امدادرسانی، ارزیابی خسارات و حمایت از آسیب‌دیدگان با جدیت ادامه دارد./مشرق

کلمات کلیدی: هلال احمر
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار