ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

خبرگزاری فرانسه: ۱۱۷ ایرانی از جمله دیپلمات‌ها از لبنان خارج شدند

خبرگزاری فرانسه: ۱۱۷ ایرانی از جمله دیپلمات‌ها از لبنان خارج شدند خبرگزاری فرانسه به نقل از یک مقام لبنانی از خارج کردن شهروندان و دیپلمات‌های ایرانی از لبنان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۸ - ۱۷ اسفند ۱۴۰۴ - 2026 March 08
کد خبر: ۳۰۳۵۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ خبرگزاری مذکور به نقل از یک منبع لبنانی گزارش داد: ۱۱۷ ایرانی، از جمله دیپلمات‌ها، با یک هواپیمای روسی از لبنان خارج شدند.

در عین حال رویترز روز شنبه به نقل از یک منبع امنیتی لبنانی گزارش داد بیش از ۱۵۰ شهروند ایرانی، از جمله دیپلمات‌ها و خانواده‌هایشان، روز شنبه لبنان را ترک کردند.

این اقدام در بحبوحه تشدید تنش‌های امنیتی و هشدارهای مکرر اسرائیل مبنی بر هدف قرار دادن چهره‌های مرتبط با سپاه پاسداران ایران صورت می‌گیرد.

طبق اطلاعات به دست آمده توسط وبگاه المدن، دیپلمات‌های ایرانی با دو هواپیمای ترابری نظامی ایلیوشین ساخت روسیه از لبنان منتقل شدند.

فرود این هواپیماها با هماهنگی وزارتخانه‌های دفاع، امور عمومی و امور خارجه برای تسهیل تخلیه دیپلمات‌های ایرانی و خانواده‌هایشان انجام شد.

وزارت امور خارجه ایران نیز اعلام کرد که تعدادی از ایرانیان به دلیل «شرایط فعلی» لبنان را ترک کرده‌اند و خاطرنشان کرد که این افراد شامل خانواده‌های کارکنان سفارت ایران در بیروت و سایر شهروندان هستند.

بیروت بیش از یک سال است که به هواپیماهای ایرانی اجازه فرود نداده است. هر هواپیمایی که مایل به فرود در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری باشد، نیاز به مجوز ویژه دارد که معمولاً در طول سفرهای رسمی مقامات ایرانی به لبنان به آنها اعطا می‌شد.

این عزیمت در زمانی صورت می‌گیرد که هشدارهای اسرائیل در روزهای اخیر افزایش یافته است و تل‌آویو اعلام کرده است که قصد دارد هر عنصر یا چهره مرتبط با سپاه پاسداران ایران را در داخل لبنان در صورت عدم ترک خاک لبنان هدف قرار دهد.

اسرائیل همچنین این تهدیدها را به آنچه مرتبط می‌داند که مدعی است مشاوران یا پرسنل ایرانی در بحبوحه تشدید درگیری، از حزب‌الله حمایت نظامی می‌کنند./ایسنا

کلمات کلیدی: ایران لبنان
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار