سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

خبرگزاری فرانسه: ۱۱۷ ایرانی از جمله دیپلمات‌ها از لبنان خارج شدند

خبرگزاری فرانسه: ۱۱۷ ایرانی از جمله دیپلمات‌ها از لبنان خارج شدند خبرگزاری فرانسه به نقل از یک مقام لبنانی از خارج کردن شهروندان و دیپلمات‌های ایرانی از لبنان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۸ - ۱۷ اسفند ۱۴۰۴ - 2026 March 08
کد خبر: ۳۰۳۵۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ خبرگزاری مذکور به نقل از یک منبع لبنانی گزارش داد: ۱۱۷ ایرانی، از جمله دیپلمات‌ها، با یک هواپیمای روسی از لبنان خارج شدند.

در عین حال رویترز روز شنبه به نقل از یک منبع امنیتی لبنانی گزارش داد بیش از ۱۵۰ شهروند ایرانی، از جمله دیپلمات‌ها و خانواده‌هایشان، روز شنبه لبنان را ترک کردند.

این اقدام در بحبوحه تشدید تنش‌های امنیتی و هشدارهای مکرر اسرائیل مبنی بر هدف قرار دادن چهره‌های مرتبط با سپاه پاسداران ایران صورت می‌گیرد.

طبق اطلاعات به دست آمده توسط وبگاه المدن، دیپلمات‌های ایرانی با دو هواپیمای ترابری نظامی ایلیوشین ساخت روسیه از لبنان منتقل شدند.

فرود این هواپیماها با هماهنگی وزارتخانه‌های دفاع، امور عمومی و امور خارجه برای تسهیل تخلیه دیپلمات‌های ایرانی و خانواده‌هایشان انجام شد.

وزارت امور خارجه ایران نیز اعلام کرد که تعدادی از ایرانیان به دلیل «شرایط فعلی» لبنان را ترک کرده‌اند و خاطرنشان کرد که این افراد شامل خانواده‌های کارکنان سفارت ایران در بیروت و سایر شهروندان هستند.

بیروت بیش از یک سال است که به هواپیماهای ایرانی اجازه فرود نداده است. هر هواپیمایی که مایل به فرود در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری باشد، نیاز به مجوز ویژه دارد که معمولاً در طول سفرهای رسمی مقامات ایرانی به لبنان به آنها اعطا می‌شد.

این عزیمت در زمانی صورت می‌گیرد که هشدارهای اسرائیل در روزهای اخیر افزایش یافته است و تل‌آویو اعلام کرده است که قصد دارد هر عنصر یا چهره مرتبط با سپاه پاسداران ایران را در داخل لبنان در صورت عدم ترک خاک لبنان هدف قرار دهد.

اسرائیل همچنین این تهدیدها را به آنچه مرتبط می‌داند که مدعی است مشاوران یا پرسنل ایرانی در بحبوحه تشدید درگیری، از حزب‌الله حمایت نظامی می‌کنند./ایسنا

کلمات کلیدی: ایران لبنان
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار