چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

ماکرون: قصد اسکورت نفتکش‌ها در تنگه هرمز را داریم

ماکرون: قصد اسکورت نفتکش‌ها در تنگه هرمز را داریم رئیس‌جمهور فرانسه ضمن آنکه از برنامه‌های آتی کشورش مبنی بر اسکورت نفتکش‌ها در تنگه هرمز خبر داد، گفت که تاثیر جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران در حال حاضر در قیمت سوخت در پمپ بنزین‌ها احساس می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۷ - ۱۸ اسفند ۱۴۰۴ - 2026 March 09
کد خبر: ۳۰۳۶۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه شامگاه دوشنبه در سخنانی عنوان کرد: «تاثیر این جنگ در حال حاضر در قیمت سوخت در پمپ بنزین‌ها احساس می‌شود و در هفته‌های آینده نیز در قیمت بنزین احساس خواهد شد.»

طبق گزارش «فرانس‌اینفو»، رئیس‌جمهور فرانسه گفت: «ما در حال اجرای یک ماموریت کاملا دفاعی و صرفا پشتیبانی هستیم که هدف آن اسکورت کشتی‌های کانتینری و نفتکش‌ها، در اسرع وقت و پس از پایان جنگ و بازگشایی تدریجی تنگه هرمز هستیم.»

ماکرون ادعا کرد: «من معتقدم که هیچ چیز نشان نمی‌دهد که این جنگ در روز‌های آینده پایان یابد. بنابراین، فکر می‌کنم این جنگ مطمئنا در این مرحله شدید برای چند روز، شاید چند هفته ادامه خواهد داشت.»

رئیس‌جمهور فرانسه افزود: «من معتقد نیستم که تغییرات عمیق در نظام سیاسی یا سیستم‌های سیاسی را می‌توان صرفا از طریق بمباران به دست آورد.»

او درحالی‌که از تاثیرات اقتصادی جنگ سخن گفت، ادعا کرد: «با این حال، اگر هدف خنثی کردن قابلیت‌های بالستیک یا نیروی دریایی باشد، این کار را می‌توان ظرف چند هفته انجام داد.»

رئیس‌جمهور فرانسه همچنین خاطر نشان کرد: «تامین امنیت گذرگاه دریایی برای تجارت بین‌المللی و همچنین برای گردش گاز و نفت، ضروری است.»/ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار