ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

ماکرون: قصد اسکورت نفتکش‌ها در تنگه هرمز را داریم

ماکرون: قصد اسکورت نفتکش‌ها در تنگه هرمز را داریم رئیس‌جمهور فرانسه ضمن آنکه از برنامه‌های آتی کشورش مبنی بر اسکورت نفتکش‌ها در تنگه هرمز خبر داد، گفت که تاثیر جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران در حال حاضر در قیمت سوخت در پمپ بنزین‌ها احساس می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۷ - ۱۸ اسفند ۱۴۰۴ - 2026 March 09
کد خبر: ۳۰۳۶۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه شامگاه دوشنبه در سخنانی عنوان کرد: «تاثیر این جنگ در حال حاضر در قیمت سوخت در پمپ بنزین‌ها احساس می‌شود و در هفته‌های آینده نیز در قیمت بنزین احساس خواهد شد.»

طبق گزارش «فرانس‌اینفو»، رئیس‌جمهور فرانسه گفت: «ما در حال اجرای یک ماموریت کاملا دفاعی و صرفا پشتیبانی هستیم که هدف آن اسکورت کشتی‌های کانتینری و نفتکش‌ها، در اسرع وقت و پس از پایان جنگ و بازگشایی تدریجی تنگه هرمز هستیم.»

ماکرون ادعا کرد: «من معتقدم که هیچ چیز نشان نمی‌دهد که این جنگ در روز‌های آینده پایان یابد. بنابراین، فکر می‌کنم این جنگ مطمئنا در این مرحله شدید برای چند روز، شاید چند هفته ادامه خواهد داشت.»

رئیس‌جمهور فرانسه افزود: «من معتقد نیستم که تغییرات عمیق در نظام سیاسی یا سیستم‌های سیاسی را می‌توان صرفا از طریق بمباران به دست آورد.»

او درحالی‌که از تاثیرات اقتصادی جنگ سخن گفت، ادعا کرد: «با این حال، اگر هدف خنثی کردن قابلیت‌های بالستیک یا نیروی دریایی باشد، این کار را می‌توان ظرف چند هفته انجام داد.»

رئیس‌جمهور فرانسه همچنین خاطر نشان کرد: «تامین امنیت گذرگاه دریایی برای تجارت بین‌المللی و همچنین برای گردش گاز و نفت، ضروری است.»/ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار