تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید ادعای کاتس: به حضور تروریست کت و شلواری جولانی در سوریه نیازی نداریم! بن‌گویر: باید کل لبنان را به آتش‌ بکشیم درخواست ۸۰ میلیارد دلاری پنتاگون پس از جنگ ایران ویتکاف: بازرسان آژانس انرژی اتمی به ایران می‌روند ترامپ: قرار نیست آمریکا به ایران ۳۰۰ میلیارد دلار بدهد سنت‌کام رسما رفع محاصره علیه ایران را اعلام کرد ونس: به ایران اجازه غنی‌سازی اورانیوم نخواهیم داد

ماکرون: از تغییر نظام سیاسی ایران حمایت نمی‌کنم

ماکرون: از تغییر نظام سیاسی ایران حمایت نمی‌کنم رئیس‌جمهور فرانسه با تاکید بر حاکمیت ملت‌ها، گفت که از هیچ گونه تغییر نظام سیاسی در ایران حمایت نمی‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۶ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 February 03
کد خبر: ۳۰۰۹۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه شامگاه سه‌شنبه در سخنانی گفت: «من از تغییر رژیم در ایران حمایت نمی‌کنم، زیرا نمی‌توان از طریق میکروفون رئیس‌جمهور فرانسه حکمی صادر کرد.»

طبق گزارش رسانه خبری «فرانس۲۴»، ماکرون تاکید کرد: «من به حاکمیت ملت‌ها اعتقاد دارم و بنابراین این مردم هستند که رهبران خود را تغییر می‌دهند.»

رئیس‌جمهور فرانسه در ادامه در اظهاراتی مداخله‌جویانه علیه ایران ادعا کرد: «مسئولیت ایران امروز ۲ قسمت دارد؛ از یک طرف احترام به مردم خود در مواجهه با انقلابی که رخ داده و سرکوب وحشتناکی است که شاهد آن بوده‌ایم. همچنین، مسئولیت ایران درخصوص آزادی زندانیان سیاسی و سپس از سرگیری مذاکرات مورد انتظار از آن در مورد مسئله هسته‌ای و قسمت دیگر، مسئله موشک‌های بالستیک و در نهایت ثبات منطقه‌ای است، زیرا هنوز شبه‌نظامیان زیادی وجود دارند که عراق، سوریه و لبنان را بی‌ثبات می‌کنند.»

این در حالی است که ایران تاکید کرده درباره مسئله هسته‌ای، با حفظ حقوق خود آماده مذاکره است، اما درباره مسائل دفاعی و موشکی مذاکره‌ای در کار نخواهد بود. ایران همچنین تاکید کرده نیرو‌های مقاومت در منطقه نایبان تهران نیستند و بنا بر منافع کشور‌های خود، با اشغالگری رژیم صهیونیستی مبارزه می‌کنند.

ماکرون درباره مذاکرات احتمالی میان ایران و آمریکا گفت: «در حال حاضر هیچ مذاکره رسمی از سر گرفته نشده است، اما حمایت خودم را از گفت‌و‌گو در مورد مسائل مطرح‌شده اعلام می‌کنم.»

رئیس‌جمهور فرانسه ضمن آنکه کشورش را «باهوش» توصیف کرد، گفت: «پایگاه‌های نظامی فرانسه در خاورمیانه در تقویت‌شده‌ترین شرایط امنیتی قرار گرفته‌اند و تمام اقدامات برای اطمینان از استقرار سربازان ما در شرایط امنیتی مطلوب انجام شده است.»/ ایسنا 

کلمات کلیدی: مکرون فرانسه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار