آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

هند: حملات اخیر به افغانستان ناقض حاکمیت این کشور است

هند: حملات اخیر به افغانستان ناقض حاکمیت این کشور است  نماینده دائم هند در سازمان ملل حملات هوایی اخیر پاکستان به افغانستان را نقض حاکمیت و حقوق بین‌الملل خواند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۹ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۴ - 2026 March 10
کد خبر: ۳۰۳۶۸۴

به گزارش راهبردمعاصر، «هریش پرواتاننی» نماینده دائم هند در سازمان ملل، در نشست شورای امنیت با اشاره به حملات هوایی پاکستان به افغانستان، اظهار داشت که حملات هوایی در این کشور است و چنین اقداماتی نقض آشکار حقوق بین‌الملل، منشور سازمان ملل و حاکمیت افغانستان است.

وی با اشاره به گزارش هیئت نمایندگی سازمان ملل در کابل (یوناما) گفت که این حملات تا 6 مارس 2026 باعث کشته شدن 185 غیرنظامی، بیش از نصف آنان زنان و کودکان، و آواره شدن بیش از صد هزار نفر شده است.

پرواتاننی این اقدامات را «ریاکارانه» خواند و تأکید کرد که تداوم چنین حملاتی با اصول حقوق بین‌الملل و تعهدات بین‌المللی مغایرت دارد.

نماینده هند همچنین نسبت به استفاده از ترانزیت و تجارت به‌عنوان ابزار فشار علیه افغانستان هشدار داد و اعلام کرد که این اقدامات نقض مقررات سازمان تجارت جهانی و منشور سازمان ملل است.

وی حمایت هند از حاکمیت، استقلال و تمامیت ارضی افغانستان را بار دیگر تأکید کرد و از جامعه بین‌المللی خواست اقدامات خشونت‌آمیز و فشار سیاسی را متوقف کند.
پرواتاننی در ادامه به مشارکت توسعه‌ای و کمک‌های بشردوستانه هند در افغانستان اشاره کرد و گفت کشورش با بیش از 500 پروژه در حوزه‌های بهداشت، آموزش و زیرساخت، ارسال میلیون‌ها دوز واکسن و داروهای حیاتی، و ارائه کمک‌های فوری پس از بلایای طبیعی، همچنان در کنار مردم افغانستان خواهد بود.

طالبان از اگوست 2021، کنترل کامل افغانستان را در دست دارد. حملات هوایی اخیر پاکستان به افغانستان و خشونت‌های مسلحانه باعث کشته و زخمی شدن غیرنظامیان، آوارگی گسترده و اختلال در زندگی روزمره مردم شده است./تسنیم

کلمات کلیدی: هند
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار