دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار! مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا پایان هفته تعطیل شد 

خبر خوش وزیر چیست؟رفع فیلتر تلگرام یا اینترنت رایگان

در شبکه های اجتماعی شایعه شده است که وزیر ارتباطات روز پنجشنبه سورپرایزی برای مردم ایران دارد و این خبر خوش رفع فیلترینگ تلگرام است یا اینترنت رایگان!
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۱ - ۱۹ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 10
کد خبر: ۳۰۳۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ آذری جهرمی وزیر ارتباطات در سومین همایش و نمایشگاه تهران هوشمند اظهار کرد: روز پنجشنبه برای مردم یک سورپرایز داریم.

 

وی با اشاره به انعقاد تفاهم نامه میان شهرداری تهران و وزارت ارتباطات در سال گذشته گفت: این تفاهم نامه درباره استفاده از هوشمند سازی تهران برای تبدیل آن به شهری امن بود که برای اجرایی شدن آن الزاماتی وجود داشت که با کمک طرفین انجام شد.

 

وزیر ارتباطات با اشاره به تبعات عدم مدیریت هوشمند اظهار کرد: در این شرایط قطعا موثر نخواهیم بود، اما خوشبختانه توانسته‌ایم بازاری برای کسب و کار‌های شهری به صورت الکترونیک اجرایی کنیم.

 

آذری جهرمی افزود: ثمره این تلاش در قالب این تفاهم نامه بوده که اگر امروز کسی به آتش نشانی تماس گیرد و نتواند در آن شرایط آدرس خود را اعلام کند ما از طریق زیرساخت‌های الکترونیک می‌توانیم محدوده فرد را به آتش نشاننی اعلام کنیم.

 

او با بیان اینکه ما دیگر با پدیده وِیز درگیر نیستیم، اظهار کرد: ما شرکت‌های قدرتمندی داریم که حتی داده‌های بهتری نسبت به شهرداری دارند، اما باید یاد بگیریم که چگونه برای گرفتن این اطلاعات با این شرکت‌ها مذاکره کنیم.

 

وزیر ارتباطات با بیان اینکه بزرگی ما به جایگاه ما نیست اظهار کرد: بزرگی ما به شکل خدماتی است که ارائه می‌دهیم و امروز فضای استارت‌آپی کشور به جایی رسیده که اشراف و تحلیل ان‌ها بر اطلاعات از ما قوی‌تر است و باید تغییر شیوه و نگرش دهیم.

 

آذری جهرمی ادامه داد: امیدواریم شهرداری تهران تا پایان سال جاری مانند برخی از دستگاه‌ها که قبوض کاغذی را حذف کردند این کار را انجام دهد.

 

او با بیان اینکه در حوزه هوشمند سازی اقدامات ارزشمندی انجام شده است، بیان کرد: شهرداری در خصوص آزاد سازی اطلاعات به خوبی عمل کرده است و مدیریت هوشمند شهری امروز از حوزه زیرساخت عبور کرده و باید مشارکت بین دستگاهی را مورد توجه قرار دهد.

 

وزیر ارتباطات ادامه داد: در قالب برنامه پست پلاس تا پایان سال هوشمند سازی پست صورت می‌گیرد و ۲۰۰ موتور برقی، ۵۰ دوچرخه برقی و ۱۰ خودروی برقی به ناوگان پست اضافه می‌شوند که امیدواریم ناجا هم مجوز شماره گذاری را به این خودرو‌ها بدهد.

 

آذری جهرمی با بیان اینکه باید برای نسل آینده در محیط زیست کاری کنیم، گفت: همه ما در چند روز گذشته که هوا آلوده شد در آن گرفتار شدیم و لذا باید کره زمین را سلامت به دست آیندگان برسانیم.

 

او خاطرنشان کرد: امسال سالی است که پس از آماده سازی زیرساخت‌های شهری باید در تعامل بین دستگاهی تمرکز داشته باشیم.

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار