هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

نماینده دائم ایران در ژنو: توانایی دفاع از خود را داریم

نماینده دائم ایران در ژنو: توانایی دفاع از خود را داریم سفیر و نماینده دائم ایران در ژنو تاکید کرد که ایران توانایی دفاع از خود تا زمان توقف جنگ را دارد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۷ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۴ - 2026 March 14
کد خبر: ۳۰۳۹۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، علی بحرینی سفیر و نماینده دائم ایران در ژنو در گفت‌و‌گو با المیادین گفت: آمادگی داریم که تا زمان توقف جنگ از ایران دفاع کنیم.

وی افزود: ما آمادگی ادامه نبرد نه تنها تا زمان توقف جنگ بلکه برای تضمین عدم تکرار تجاوز جدید علیه ایران را داریم.

بحرینی تاکید کرد: ما می‌خواهیم به چرخه باطل «خشونت سپس مذاکره سپس توقف و بعد از آن حمله» پایان دهیم.

وی درخصوص اظهارات ترامپ مبنی بر از بین بردن قدرت و توانایی‌های ایران خاطرنشان کرد: این ادعا‌ها مبتنی بر دروغ‌های تلفیق شده است.

نماینده دائم ایران در ژنو گفت که ایران به لطف نیروی دریایی فعال و موثر خود توانست بر تنگه هرمز سیطره یابد.

علی بحرینی تاکید کرد که ایران توانایی دفاع از خود را دارد و تمام توقعات دشمن از این جنگ شکست خورد.

تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران که در پی آن آیت الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی به شهادت رسیدند از بامداد روز ۹ اسفند ۱۴۰۴ (۲۸ فوریه ۲۰۲۶) آغاز شد؛ این اقدام در حالی صورت گرفت که مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا با میانجی‌گری برخی کشور‌های منطقه در جریان بود.

تحلیلگران معتقدند این اقدام نشان داد که آمریکا در عمل پایبندی لازم به اصول گفت‌و‌گو، اعتمادسازی و حل‌وفصل مسالمت‌آمیز اختلافات ندارد و همچنان از گزینه نظامی به‌عنوان ابزار فشار سیاسی بهره می‌گیرد.

جمهوری اسلامی ایران در پی آغاز تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی، پاسخی قاطع، هدفمند و متناسب به این اقدام ارائه داد. در چارچوب این پاسخ مشروع، مواضع نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی در شهر‌های مختلف فلسطین اشغالی و همچنین پایگاه‌ها و مراکز استقرار نیرو‌های آمریکایی در منطقه با حملات موشکی، پهپادی و هوایی دقیق هدف قرار گرفت.

مقامات رسمی جمهوری اسلامی ایران تأکید کرده‌اند این عملیات‌ها در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع طبق ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد و با هدف بازدارندگی، جلوگیری از تداوم تجاوز و تحمیل هزینه به متجاوزان انجام شده است.

جمهوری اسلامی ایران هشدار داده است که هرگونه تداوم یا گسترش تجاوز، با پاسخی شدیدتر و گسترده‌تر مواجه خواهد شد./ ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار