کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران

سقوط شاخص اعتماد مصرف‌کننده در آمریکا پس از جنگ با ایران

سقوط شاخص اعتماد مصرف‌کننده در آمریکا پس از جنگ با ایران بر اساس نتایج یک نظرسنجی، شاخص اعتماد مصرف‌کننده در آمریکا به دلیل جنگ علیه ایران کاهش یافته است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۱ - ۲۴ اسفند ۱۴۰۴ - 2026 March 15
کد خبر: ۳۰۳۹۷۳

به گزارش راهبردمعاصر، به نقل از رویترز، نتایج یک نظرسنجی که روز جمعه منتشر شد، نشان می‌دهد شاخص اعتماد مصرف‌کننده در آمریکا در اوایل ماه مارس کاهش یافته است.

بر اساس این گزارش، افت شاخص به دلیل جنگ در خاورمیانه و افزایش قیمت بنزین که خانوارها را نسبت به وضعیت مالی خود نگران کرده، رخ داده است.

در گزارش «نظرسنجی‌های مصرف‌کنندگان دانشگاه میشیگان» آمده است که شاخص اعتماد مصرف‌کننده در ماه جاری میلادی به عدد ۵۵.۵ رسیده که در مقایسه با رقم نهایی ۵۶.۶ در ماه فوریه، افت محسوسی را نشان می دهد.

با این حال، این عدد بهتر از پیش‌بینی اقتصاددانانی بود که در نظرسنجی رویترز شرکت کرده و سقوط این شاخص به سطح ۵۵ واحد را پیش‌بینی کرده بودند.

این نظرسنجی در بازه زمانی ۱۷ فوریه تا ۹ مارس انجام شد و حدود نیمی از مصاحبه‌ها پس از آغاز جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران انجام گرفت.

این جنگ باعث افزایش قیمت نفت در آمریکا شده است به طوری که داده‌های انجمن خودروی این کشور (AAA) نشان می‌دهد قیمت بنزین از شروع جنگ تاکنون بیش از ۲۱ درصد جهش کرده و به ۳.۶۳ دلار در هر گالن رسیده است.

جوآن هسو، مدیر این نظرسنجی، در این باره گفت: مصاحبه‌هایی که پیش از اقدام نظامی علیه ایران انجام شده بود، نشان‌دهنده بهبود شاخص اعتماد نسبت به ماه قبل بود، اما اعداد پایین‌تر ثبت شده در ۹ روز پس از آن، دستاوردهای اولیه را کاملاً از بین برد.

وی افزود: طیف وسیعی از مصرف‌کنندگان بدون توجه به درآمد، سن و گرایش سیاسی، همگی گزارش داده‌اند که انتظاراتشان برای وضعیت مالی شخصی‌شان کاهش یافته که به طور میانگین این کاهش ۷.۵ درصد در سطح ملی بوده است.

در بخش دیگری از این نظرسنجی، سنجش انتظارات مصرف‌کنندگان آمریکایی برای تورم در سال آینده بدون تغییر باقی ماند و روی عدد ۳.۴ درصد ایستاد. همچنین، انتظارات برای تورم در امریکا طی پنج سال آینده کمی کاهش یافت و از ۳.۳ درصد در ماه گذشته به ۳.۲ درصد رسید./مشرق

کلمات کلیدی: آمریکا
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار