ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

اتحادیه اروپا: حمله به مرکز درمانی کابل نقض حقوق بشردوستانه است

اتحادیه اروپا: حمله به مرکز درمانی کابل نقض حقوق بشردوستانه است  اتحادیه اروپا حمله پاکستان به یک مرکز ترک اعتیاد در کابل را نقض آشکار حقوق بشردوستانه بین‌المللی دانست.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۳ - ۲۷ اسفند ۱۴۰۴ - 2026 March 18
کد خبر: ۳۰۴۲۱۰

به گزارش راهبردمعاصر، «کایا کالاس»، نماینده عالی اتحادیه اروپا در امور خارجی و امنیتی در بیانیه‌ای حمله هوایی پاکستان به یک مرکز ترک اعتیاد در کابل را نقض آشکار حقوق بشردوستانه بین‌المللی دانست.

وی افزود: تأسیسات غیرنظامی و مراکز درمانی هرگز نباید هدف قرار گیرند، زیرا بر اساس حقوق بشردوستانه بین‌المللی، از جمله کنوانسیون‌های ژنو، تحت حفاظت هستند.

نماینده عالی اتحادیه اروپا با تأکید بر اینکه همه طرف‌های درگیر در عملیات نظامی موظف‌اند در هر شرایطی به این اصول احترام بگذارند، از پاکستان و طالبان خواست: نهایت خویشتنداری را به خرج دهند و تمامی اقدامات ممکن را برای کاهش خطر آسیب به غیرنظامیان اتخاذ کنند.
وی همچنین افزود اتحادیه اروپا همچنین با پیوستن به درخواست‌های جامعه بین‌المللی، خواستار برقراری آتش‌بس فوری و ازسرگیری گفتگو میان پاکستان و حکومت طالبان است.

اتحادیه اروپا در حالی خواستار برقراری آتش‌بس فوری و ازسرگیری گفتگو میان پاکستان و حکومت طالبان شده است که «امیرخان متقی»، وزیر خارجه طالبان شب گذشته در نشستی با سفرای شماری از کشورهای خارجی، دیپلمات‌ها و نمایندگان سازمان‌های بین‌المللی در کابل تصریح کرد پاکستان هیچ تمایلی برای حل اختلافات با افغانستان از طریق دیپلماسی ندارد.

از سوی دیگر، پیش از حمله هوایی اخیر پاکستان به کابل، که به گفته طالبان منجر به کشته شدن حدود 400 غیرنظامی شده است، رسانه‌های نزدیک به ارتش پاکستان گزارش دادند اسلام‌آباد پیشنهاد چین برای گفتگو و کاهش تنش‌ها با حکومت طالبان را رد کرده است.
اکسپرس تریبون در گزارشی نوشته بود اسلام‌آباد تلاش‌های پکن برای کاهش تنش‌ها با کابل را به رسمیت شناخته، اما اعلام کرده است بدون تضمین‌های قابل‌اعتماد، تغییری در سیاست خود با طالبان نخواهد داد.

بر اساس این گزارش، پاکستان به چین اطلاع داده که سیاست عدم تعامل با دولت طالبان را ادامه خواهد داد و دلیل آن، عدم تغییر موضع کابل درباره حضور گروه تحریک طالبان پاکستان(تی‌تی‌پی) و دیگر گروه‌های تروریستی در خاک افغانستان است؛ اتهامی که کابل همواره تکذیب کرده است./تسیم

کلمات کلیدی: اروپا
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار