سرپرست وزارت دفاع: ما خود را برای تهدید‌های ۵۰ سال آینده آماده می‌کنیم / برخی بمب‌ها فقط برای استفاده علیه ایران ساخته شده بود هیأت دولت مخالفت خود با «طرح مقابله با نفوذ» را تصویب کرد محسن رضایی: کسانی که تصور می‌کردند با بازگشت پهلوی شرایط ایران بهتر می‌شود، بهتر از جولانی نصیبشان نمی‌شد/ با آمدن پهلوی ایران به ۵ قسمت تقسیم می‌شد تغییر ساعت کاری ادارات از ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ + جزییات  محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟

آفند پهپادی ارتش به مراکز راهبردی جنگ الکترونیک و رادار حیفا

آفند پهپادی ارتش به مراکز راهبردی جنگ الکترونیک و رادار حیفا ارتش از آفند پهپادی به مراکز راهبردی جنگ الکترونیک و رادار حیفا خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۰ - ۰۸ فروردين ۱۴۰۵ - 2026 March 28
کد خبر: ۳۰۴۷۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ ارتش جمهوری اسلامی ایران در اطلاعیه شماره46 اعلام کرد:

بسم اللّه الرّحمن الرّحیم

ملت شریف و بصیر ایران اسلامی! از بامداد امروز (شنبه) مرکز راهبردی جنگ الکترونیک و رادار "التا" از مجموعه هوافضای رژیم صهیونیستی در بندر حیفا و مراکز ذخیره‌سازی سوخت پایگاه هوایی بن‌گوریون هدف حملات کوبنده پهپادهای ارتش جمهوری اسلامی ایران قرار گرفت.

شرکت صنایع جنگ‌افزارسازی التا، زیرمجموعه هوافضای رژیم صهیونیستی"IAI"، از پیشروترین و مهم‌ترین مراکز در زمینه جنگ الکترونیک، تولید انواع رادارهای آرایه فازی، هشدار اولیه زودهنگام و هواپایه و تجهیزات راهبری و رصد ماهواره‌ها است.

خسارت به این مرکز، تأثیر مستقیم در کاهش توان رهگیری موشک‌ها و پهپادهای ایران و عملیات پشتیبانی جنگ الکترونیک دشمن صهیونی داشته و موجب افزایش توان نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در عملیات دورایستا و عمق خاک دشمن شده است.

مراکز ذخیره‌سازی سوخت فرودگاه بن‌گوریون در جنوب شرق تل‌آویو نیز که در روزهای اخیر بارها هدف عملیات پهپادی ارتش جمهوری اسلامی ایران قرار گرفته، از مهم‌ترین مراکز پشتیبانی عملیات هوایی مرکب دشمن آمریکایی ـ صهیونی علیه میهن عزیزمان است که زیر ضرب حملات ایران با مشکلات جدی برای سوخت‌رسانی به جنگنده‌های متخاصم مواجه شده است.

در این اطلاعیه آورده شده است: ارتش جمهوری اسلامی ایران، فدایی مردم و گوش به فرمان فرمانده معظم کل قواست که دست در دست آحاد رزمندگان دلاور نیروهای مسلح، با روحیه‌ای برگرفته از استقامت ملت، به حول و قوه الهی منتقم خون پاک رهبر شهید انقلاب، فرماندهان عزیز و مردم شریف خواهد بود.

کلمات کلیدی: پهپاد
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار