رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

واکنش روسیه به تجاوزات آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران

واکنش روسیه به تجاوزات آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران سخنگوی وزارت خارجه روسیه به تجاوزات آمریکایی-صهیونیستی علیه تأسیسات هسته ای ایران واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۳ - ۰۹ فروردين ۱۴۰۵ - 2026 March 29
کد خبر: ۳۰۴۷۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت خارجه روسیه تاکید کرد، متجاوزان با وجود مخاطرات به ویژه در زمینه مسائل هسته ای، به تشدید درگیری ها در خاورمیانه ادامه می دهند.

 

وی اضافه کرد، در ۲۷ مارس حملات هدف مندی علیه تأسیسات آب سنگین خنداب و تولید کیک زرد اردکان صورت گرفت. بعد از مدت کمی، گزارش هایی در خصوص حملات علیه منطقه ای در نیروگاه هسته ای بوشهر منتشر شد.

 

زاخارووا بیان کرد، این حملات باید از سوی جامعه جهانی قاطعانه محکوم شود چرا که نقض آشکار قوانین بین المللی است. باید عوامل این حملات بازخواست شوند. آژانس بین المللی انرژی اتمی نیز باید مواضع مشخص تر و قاطع تری در این خصوص اتخاذ کند. امیدواریم مدیر کل این آژانس یک پیام آشکار به مهاجمان مخابره کند؛ زمان توقف فرا رسیده است؛ شما از خط قرمز عبور کرده اید./مهر

کلمات کلیدی: روسیه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار