انصارالله یمن: باب‌المندب، ذوباب و المخا تحت کنترل ماست مقام آمریکایی: به عربستان در حمله به یمن کمک می‌کنیم هشدار انگلیس درباره اخراج دیپلمات‌های اسرائیل از لندن یمن: حریم هوایی عربستان سعودی به استثنای مکه و مدینه ناامن است سرلشکر رضایی: خطای بعدی دشمنان، غافلگیری بزرگتری برای آنها در پی دارد ونس: هیچ مدرک قطعی درباره ارتباط ایران با حادثه فلای دبی وجود ندارد دیدار قالیباف با وزیر خارجه ارمنستان/ میرزویان؛ علیه جمهوری اسلامی از خاک ارمنستان اقدامی نمی‌شود  واکنش روبیو به خارج کردن بمب‌افکن‌های آمریکایی از پایگاه فیرفورد نیرو‌های تحت حمایت عربستان مدعی تسلط بر بندر استراتژیک مخا شدند / عملیات «سپیده‌دم یمن» برای تصرف صنعا توسط متحدان ریاض حزام الاسد: شهر تعز را باید آزاد شده تلقی کنیم برتری دموکرات‌ها با ۱۱ کرسی بیشتر در مجلس نمایندگان آمریکا طبق نظرسنجی سی‌بی‌اس حزب الله لبنان: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است نامزدی کندی برای ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۸ هکری که در سرقت اطلاعات اف‌بی‌آی دست داشت، در اردن دستگیر شد غریب‌آبادی: نظرات آمریکا درباره طرح هفت‌روزه ایران در حال بررسی است اولین هواپیمای ایرانی در فرودگاه نجف به زمین نشست / از سرگیری پرواز‌های دو کشور

اعتراف ترامپ به دودستگی در کاخ سفید در قبال ایران

اعتراف ترامپ به دودستگی در کاخ سفید در قبال ایران رئیس جمهوری آمریکا، ساعاتی پیش به اختلافات میان دستیاران ارشد خود در مورد رویکردشان در قبال ایران اشاره و اضافه کرد که تولسی گابارد، مدیر جامعه اطلاعاتی، در مورد نحوه رسیدگی به برنامه هسته‌ای تهران رویکردی «ملایم‌تر» از او دارد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۱ - ۱۰ فروردين ۱۴۰۵ - 2026 March 30
کد خبر: ۳۰۴۸۲۳

به گزارش راهبردمعاصر، دونالد ترامپ ضمن تکرار ادعای خود مبنی بر امکان دستیابی به یک توافق با ایران، در پاسخ به سوال یک خبرنگار که آیا به گابارد، مدیر اطلاعات ملی آمریکا، اعتماد دارد یا خیر؟ گفت: بله، مطمئناً.

ترامپ در جریان پرواز بازگشت از تفرجگاه مارآلاگو در فلوریدا به واشنگتن، در هواپیمای اختصاصی خود گفت: طرز فکر او (گابارد) اندکی با من متفاوت است. اما این باعث نمی‌شود سلب خدمتگذاری از افراد نمی شود.

وی ادامه داد: من محکم می‌گویم که نمی‌خواهم ایران سلاح هسته‌ای داشته باشد زیرا اگر آنها سلاح هسته‌ای داشته باشند، فوراً از آن استفاده می‌کنند. فکر می‌کنم او (گابارد) احتمالاً در این مورد اندکی ملایم‌تر است که اشکالی ندارد.
به نوشته رویترز، ترامپ به ندرت به بحث میان مقام های ارشد در مورد تهاجم مشترک آمریکا و اسرائیل به ایران اشاره می‌کند.

جی دی ونس، معاون رئیس جمهوری آمریکا، رویکردی محتاطانه در مورد درگیری جاری اتخاذ کرده است و برخی دیگر از جمهوری‌خواهان ارشد به طور خصوصی نگران هزینه‌های اقتصادی و سیاسی داخلی این جنگ بوده‌اند.

واشنگتن نیز موضع گیری های ضد و نقیضی در مورد وضعیت برنامه هسته‌ای ایران داشته است.

در آستانه جنگ، برخی از مقامات ارشد دولت گفتند که ایران چند هفته با ساخت سلاح هسته‌ای فاصله دارد، هر چند که دیگران - از جمله ترامپ - ادعا کردند که جنگ ۱۲ روزه برنامه تسلیحاتی آن را نابود کرده است. این ادعاها درحالی مطرح می‌شود که ایران تأکید کرده است که برنامه هسته‌ای آن برای اهداف صلح‌آمیز است.

گابارد، نماینده سابق کنگره از حزب دموکرات، چند هفته پیش به قانونگذاران گفت که جامعه اطلاعاتی آمریکا "اطمینان بالایی" از محل نگهداری ذخایر اورانیوم غنی‌شده با خلوص بالا در ایران دارد. او در آن زمان از بحث در مورد اینکه آیا آمریکا ابزار نابودی این ذخایر را در اختیار دارد یا خیر، خودداری کرد.

جو کنت، یکی از مقام های نزدیک به گابارد و رئیس مرکز ملی مبارزه با تروریسم، به تازگی در اعتراض به دلیل جنگ استعفا داد و گفت ایران هیچ تهدید قریب‌الوقوعی علیه آمریکا نیست./ایرنا

کلمات کلیدی: ترامپ
ارسال نظر
captcha