بقایی: ایران آماده دیپلماسی است، اما تسلیم خواسته یکجانبه نمی‌شود ماچادو به ونزوئلا بازگشت؟ احضار کاردار سفارت آمریکا در پی اهانت ترامپ به مردم لیبی ترامپ: امروز حمله‌ای به ایران انجام نخواهد شد جدیدترین ادعای سنتکام درباره تنگه هرمز العربی الجدید: یک هیئت قطری به تهران آمد؛ هدف جلوگیری از تشدید تنش و مهار رویارویی در منطقه است وزیر دفاع انگلیس: ۱۰۰۰ روز وقت داریم برای جنگ احتمالی آماده شویم اعتراض سفارت ایران به اظهارات مشاور نخست‌وزیر عراق درباره مرز چذابه حمله پهپادی به مقر گروه‌های جدایی‌طلب در شمال عراق مقاومت عراق: تجاوز به ایران مصداق بارز جنگ میان حق و باطل است؛ در کنار حق می‌ایستیم شاه اردن: امنیت اردنی‌ها خط قرمز است رئیس سابق دفتر نتانیاهو: از عواقب حمله دوباره به ایران وحشت دارم + فیلم نیرو‌های مسلح یمن: حمله ما به مکه و مدینه دروغی بزرگ است عضو کمیسیون امنیت ملی: سناریوی جدید آمریکا حملات زمینی از طریق نیرو‌های نیابتی است/ نوع عملیات‌ها در سیستان و بلوچستان با گذشته کاملاً متفاوت است بیانیه ایران و ۱۱ کشور دیگر در مجمع عمومی سازمان ملل متحد: تأسیسات هسته‌ای تحت هیچ شرایطی نباید هدف قرار گیرند علی جنتی: آمریکایی‌ها کلیات طرح ۷ بندی را پذیرفته‌اند، اما درمورد ترتیب اجرای بند‌های پیشنهادی با ایران اختلاف نظر جدی دارند

اعتراف ترامپ به دودستگی در کاخ سفید در قبال ایران

اعتراف ترامپ به دودستگی در کاخ سفید در قبال ایران رئیس جمهوری آمریکا، ساعاتی پیش به اختلافات میان دستیاران ارشد خود در مورد رویکردشان در قبال ایران اشاره و اضافه کرد که تولسی گابارد، مدیر جامعه اطلاعاتی، در مورد نحوه رسیدگی به برنامه هسته‌ای تهران رویکردی «ملایم‌تر» از او دارد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۱ - ۱۰ فروردين ۱۴۰۵ - 2026 March 30
کد خبر: ۳۰۴۸۲۳

به گزارش راهبردمعاصر، دونالد ترامپ ضمن تکرار ادعای خود مبنی بر امکان دستیابی به یک توافق با ایران، در پاسخ به سوال یک خبرنگار که آیا به گابارد، مدیر اطلاعات ملی آمریکا، اعتماد دارد یا خیر؟ گفت: بله، مطمئناً.

ترامپ در جریان پرواز بازگشت از تفرجگاه مارآلاگو در فلوریدا به واشنگتن، در هواپیمای اختصاصی خود گفت: طرز فکر او (گابارد) اندکی با من متفاوت است. اما این باعث نمی‌شود سلب خدمتگذاری از افراد نمی شود.

وی ادامه داد: من محکم می‌گویم که نمی‌خواهم ایران سلاح هسته‌ای داشته باشد زیرا اگر آنها سلاح هسته‌ای داشته باشند، فوراً از آن استفاده می‌کنند. فکر می‌کنم او (گابارد) احتمالاً در این مورد اندکی ملایم‌تر است که اشکالی ندارد.
به نوشته رویترز، ترامپ به ندرت به بحث میان مقام های ارشد در مورد تهاجم مشترک آمریکا و اسرائیل به ایران اشاره می‌کند.

جی دی ونس، معاون رئیس جمهوری آمریکا، رویکردی محتاطانه در مورد درگیری جاری اتخاذ کرده است و برخی دیگر از جمهوری‌خواهان ارشد به طور خصوصی نگران هزینه‌های اقتصادی و سیاسی داخلی این جنگ بوده‌اند.

واشنگتن نیز موضع گیری های ضد و نقیضی در مورد وضعیت برنامه هسته‌ای ایران داشته است.

در آستانه جنگ، برخی از مقامات ارشد دولت گفتند که ایران چند هفته با ساخت سلاح هسته‌ای فاصله دارد، هر چند که دیگران - از جمله ترامپ - ادعا کردند که جنگ ۱۲ روزه برنامه تسلیحاتی آن را نابود کرده است. این ادعاها درحالی مطرح می‌شود که ایران تأکید کرده است که برنامه هسته‌ای آن برای اهداف صلح‌آمیز است.

گابارد، نماینده سابق کنگره از حزب دموکرات، چند هفته پیش به قانونگذاران گفت که جامعه اطلاعاتی آمریکا "اطمینان بالایی" از محل نگهداری ذخایر اورانیوم غنی‌شده با خلوص بالا در ایران دارد. او در آن زمان از بحث در مورد اینکه آیا آمریکا ابزار نابودی این ذخایر را در اختیار دارد یا خیر، خودداری کرد.

جو کنت، یکی از مقام های نزدیک به گابارد و رئیس مرکز ملی مبارزه با تروریسم، به تازگی در اعتراض به دلیل جنگ استعفا داد و گفت ایران هیچ تهدید قریب‌الوقوعی علیه آمریکا نیست./ایرنا

کلمات کلیدی: ترامپ
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار