رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

پاسخ ظریف به تهدید ترامپ درمورد به عصر حجر بردن ایران

پاسخ ظریف به تهدید ترامپ درمورد به عصر حجر بردن ایران «محمد جواد ظریف» وزیرامور خارجه پیشین و بنیانگذار پایاب امروز ۱۳ فروردین در پاسخ به اظهارنظر‌های توهین‌آمیز رئیس جمهور آمریکا درباره بازگرداندن ایرانی‌ها به عصر حجر نوشت: «ایرانیان دلاور توهم «تسلیم بی‌قیدوشرط در سه روز» را نابود کردند.»
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۳ - ۱۳ فروردين ۱۴۰۵ - 2026 April 02
کد خبر: ۳۰۴۹۴۳

به گزارش راهبردمعاصر، «محمد جواد ظریف» وزیرامور خارجه پیشین و بنیانگذار پایاب امروز ۱۳ فروردین در پاسخ به اظهارنظر‌های توهین‌آمیز رئیس جمهور آمریکا درباره بازگرداندن ایرانی‌ها به عصر حجر نوشت: «ایرانیان دلاور توهم «تسلیم بی‌قیدوشرط در سه روز» را نابود کردند.»
وزیرامور خارجه پیشین در ادامه این نوشته در حساب کاربری خود در شبکه ایکس نوشت: این دلیل واقعی توهینی است که بیش از هر چیز ماهیت گوینده‌اش را افشا می‌کند: وقتی او هنوز در «عصر حجر»، جایی که خودش و وزیر جنگش به آن تعلق دارند بود، ایران تمدنی بالنده داشت.
ظریف در پایان با اشاره به سخنرانی شب گذشته رئیس جمهور آمریکا نوشت: «۲۲ دقیقه مهمل‌بافی با محتوای صفر. فقط زمان کافی برای اینکه جیب‌هایشان را پُر کنند.»/ایرنا

کلمات کلیدی: ظریف
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار